lilu02
Fanka BB :)
Hello 
U mnie chłodno na dworze, po deszczu jest cudownie orzeźwiająco jakbym chciałam abyście wszystkie ten chłód poczuły
w każdym razie ja dzisiaj wreszcie prześpię noc bo nie ma takiej duchoty...uffff
co do rozpakowanych wrześniówek ja 5 lat temu miałam termin na 1 września a urodziłam 13 sierpnia czyli 19 dni przed terminem i też wszystko miałam napisane, że poród o czasie a córa ważyła 3 kg.....jak już pisałam lipiec to ostatni miesiąc w którym nie wolno nam się rozpakować a potem to już pewnie poleci i wiele z nas września nie doczeka;-) tak myślę
Onionek masz kochana co już nosić w brzuszku, kawał faceta ci się szykuje
, gratuluję udanej wizyty
karolinkare czekamy na wieści (wierzę że dobre będą
)
Jutro idę do fryzjera zrobić odrosty, a dzisiaj byłam u kosmetyczki brewki i pazurki odrobione więc czuję się trochę zadbana ...może nawet pozwolę się dzisiaj poprzytulać mężowi

poszperam jeszcze w necie i idę lulu...DOBREJ NOCY KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie chłodno na dworze, po deszczu jest cudownie orzeźwiająco jakbym chciałam abyście wszystkie ten chłód poczuły
w każdym razie ja dzisiaj wreszcie prześpię noc bo nie ma takiej duchoty...uffffco do rozpakowanych wrześniówek ja 5 lat temu miałam termin na 1 września a urodziłam 13 sierpnia czyli 19 dni przed terminem i też wszystko miałam napisane, że poród o czasie a córa ważyła 3 kg.....jak już pisałam lipiec to ostatni miesiąc w którym nie wolno nam się rozpakować a potem to już pewnie poleci i wiele z nas września nie doczeka;-) tak myślę

Onionek masz kochana co już nosić w brzuszku, kawał faceta ci się szykuje

, gratuluję udanej wizyty
karolinkare czekamy na wieści (wierzę że dobre będą
)Jutro idę do fryzjera zrobić odrosty, a dzisiaj byłam u kosmetyczki brewki i pazurki odrobione więc czuję się trochę zadbana ...może nawet pozwolę się dzisiaj poprzytulać mężowi

poszperam jeszcze w necie i idę lulu...DOBREJ NOCY KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!