reklama

Wrzesień 2010...

do do mojej weekendowej edukacji to tak troszke mam mieszane uczucia bo mamy zajecia z technologi informatycznych w ciągu jednego dnia 7h ( w ciązy podobno można max 4h przed monitorem) i mam troszke dylemat czy mi to nie zaszkodzi:confused: tymbardziej że jescze 3 takie maratony
Paulka, nie martw się, ja w ciąży pisałam pracę mgr. mojego męża z dziedziny zupełnie innej niż moja, więc musiałam dłuuugie godziny spędzić w internecie i ogólnie przed komputerem. Ok 8 godzin codziennie przez jakieś 5 m-cy. I nie zaszkodziło to maleństwu :-)

reklama
Brzuszek mi tak wywaliło, że w 1 ciąży to tak w 5 m-cu wyglądałam jak teraz.
Olgadom mi tez jakoś tak wystawać zaczyna, ale rano zawsze troszke mniejszy a na wieczór to hoho, mnie nawet dziś babki w pracy pytały czy ja przypadkiem nie w ciązy ale się wyparłam:-) dopiero po wizycie 18.02 grono osób wtajemniczonych się zwiększy:tak:

heyka laseczki

troche "hormonalnie" sie tutaj zrobilo:-p:-Dprzejdzie pewnie za 2-3tyg:tak:
wszystkie beda w zarabistych nastrojach, mina mdlosci i mulonko:-p:-p

ja dzis w miare normalnie zjadlam, spalam w poludnie prawie 3 godz:happy2:
dzwonilam do swojej przychodni, upewnic sie co do godz wizyty w srode a jakas lala do mnie w recepcji,ze skoro wizyta jest na 19 to juz nie bedzie czasu na usg...:baffled:

przepraszam ale to chyba gino decyduje czy robi usg czy nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a nie pani z recepcji:sorry2:
troche sie wkurzylam bo boje sie czy aby nie zrobia tego usg na "odwal":baffled:

najwyzej jak mi sie nie spodoba to wroce do swojego starego G,do ktorego sa kolejki traginczeje, raz zostalam przyjeta o 22 30 za mna byly jescze 2 laski a Gino po dyzurze w szpitalu:cool::szok::szok:ledwo mowil ze zmeczenia

dobrze, ze trafil dowcipnie usg tam gdzie trzeba, bo po tylu godz to roznie bywa:-D

Anja a to gdzie tacy oddani ginowie:szok: w środku nocy!!! No ale recepcjonistka chyab faktycznie chciaął błysnać wiedzą i pogrozić władzą:sorry2::sorry2:

do do mojej weekendowej edukacji to tak troszke mam mieszane uczucia bo mamy zajecia z technologi informatycznych w ciągu jednego dnia 7h ( w ciązy podobno można max 4h przed monitorem) i mam troszke dylemat czy mi to nie zaszkodzi:confused: tymbardziej że jescze 3 takie maratony

co do samopoczucia to w skali 1-10 to oceniam na 9, także dziewczynom z mdłościami szczerze współczuje, ja dzieki Bogu nie wiem co to znaczy wisieć na kibelkiem i mam nadzieje że się nie dowiem

spokojnie,ja pracowalam cala ciaze i siedzilam do 9godz a wieczorami tez internecik:sorry2:

sa pewnie takie gigantki co przed BB siedzza z 12 godz dziennie:tak:
takze korzystaj z zajec bez poczucia winy;-)

no tak to jest kazda ciaza inna - wszystko da sie z niesc byle finisz szczesliwy

kerna ten gino jest najlepszym w trojmiescie od endokrynologi,wiec kolejki kobiet z problemami bezplodnosci plus ma specjalizacje z gin onkologicznej i wszystkie ciaze zagrozone tez JEGo. bardzo zapracowany czlowiek,z wielkim sercem i fajnym poczuciem humoru ido tego mega przystojny :))))

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie
Dzis w pracy ruch straszny ale na szczęście juz poniedzialek mija i do weekendu 4 dni:-):-) wczoraj oglądalismy z męzem wózki i ceny tych wozkow oraz komody do przewijania i pielegnacji dziecka:-):-) nawet jedna nam sie spodobala

tak sie dziś zastanawiałam, czy dzięki temu ze mam usg dopiero w 11tc, to będę mieć po brzuchu, bo w 1 ciąży miałam wewnętrzne, ale to było ok 7 tc, z tego co pamiętam.

Witam się wieczornie
Dzis w pracy ruch straszny ale na szczęście juz poniedzialek mija i do weekendu 4 dni:-):-) wczoraj oglądalismy z męzem wózki i ceny tych wozkow oraz komody do przewijania i pielegnacji dziecka:-):-) nawet jedna nam sie spodobala
nie wiem dokładnie jak te komody wyglądają, ale ja miałam taki przewijak nakładany na łóżeczko i z doświadczenia Ci powiem, że z niego się korzysta tylko jak maluch jest jeszcze mało ruchliwy bo później może spaść lub uciec, u mnie to było jakieś 5 miesięcy.

witam laseczki
długo mnie nie bylo i szczerze to nie bede juz nadrabiac bo za duzo tego. Mam nadzieje że u was wszystko ok. Ja ostatnio jestem taki nerwus że szok a rano trudno wstać na nogi, z jedzeniem raczej ok (z małymi wyjątkami). Za 4 dni wizyta u ginki, już nie mogę się doczekać.
Ale jedno mnie przeraża. Od 2 dni mam tak przesuszoną skórę że aż na czarnym ślady po sobie zostawiam:szok: Smaruje się kilka razy dziennie ale rano i tak wstaję z odstającymi płatami na twarzy. Jutro się zarejestruję do dermatologa. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Pewnie rozstępy na bank będą.

reklama
Ale jedno mnie przeraża. Od 2 dni mam tak przesuszoną skórę że aż na czarnym ślady po sobie zostawiam:szok: Smaruje się kilka razy dziennie ale rano i tak wstaję z odstającymi płatami na twarzy. Jutro się zarejestruję do dermatologa. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Pewnie rozstępy na bank będą.

o cholera...smaruj sie oliwka najlepiej,ale skoro az platy skory odpadaja to dermatolog konieczny,moze to wina suchegopowietrza w mieszkaniu,potem wychodzisz na mroz,znowu do mieszkania i skora zalatwiona:no:
ja tez mam mega sucha skore,ale to zimno tak wplywa, najgorzej ze skora glowy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry