lilula8891
Fanka BB :)
ja mam wizyte 11 lutego juz nie moge sie doczekać jak dostane zdjecie zaraz sie wam pochwale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana szybko kanapeczke z czosnkiem wcinaj i popij cieplym mleczkiem. To powinno troche pomoc, wiesz czosnek i cebula maja wlasciwosci antywirusowe.czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
ja też miałam taki sen, śniło mi się że byłam cała we krwi i strasznie płakałam... ale nie martwię się tym i tobie również nie radzę bo sny zazwyczaj sprawdzają się na opakczesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
śnił mi się książę z bajki i co... 

Byłam dzisiaj u lekarza, dostałam zwolnienie do 17 lutego. Okazało się, że widać pęcherzyk ale nie widać zarodka. :-(Powiedział (chyba nie chcąc mnie martwić), że wszystko się okzaże na USG za 2 tygodnie. Teraz będzie 2 tygodnie stresu, choć wiem, że nie powinnam się denerwować. A jeszcze do tego ta przeprowadzka.... :-

nie mogła znaleźć mi szyjki! Grzebała chyba ze 3min...potem nastraszyła, że do 16tc można założyć szew w razie jakby się szyjka skracała...takze tu niby fajniie, ale te scenariusze jakoś nie pozwalają mi się całkiem cieszyć ...fotkę mam i filmik 10sekundowy też