reklama

Wrzesień 2010...

reklama
czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo

miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
Kochana szybko kanapeczke z czosnkiem wcinaj i popij cieplym mleczkiem. To powinno troche pomoc, wiesz czosnek i cebula maja wlasciwosci antywirusowe.

czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo

miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
ja też miałam taki sen, śniło mi się że byłam cała we krwi i strasznie płakałam... ale nie martwię się tym i tobie również nie radzę bo sny zazwyczaj sprawdzają się na opak :tak: śnił mi się książę z bajki i co... :-D

Co do łóżeczek to ja też jestem zdania, że takie jak pokazuje Mycha wcale nie sa tańsze od drewnianych. Ja za łóżeczko sosnowe + dobry gryczano-kokosowy materac + porządna pościel Feretti (polecam) zapłaciłam 400 zł. kupowałam też łóżeczko turystyczne, na wyjazdy do rodziców i na pewno nie było to taniej.

ja zdycham a m przyjaciół chce ściągnąć.
Fakt -mamy i my i oni co świętować, zresztą fajni są i na pewno zrozumieją mój stan ale ghrrrr... Zastanawiam się czy jakiejś anemii nie mam:baffled:
Lece- ja jak zwykle kilkuminutowa przerwa przed lapkiem, trza z powritem w kierat a młody mi wlaśnie z powrotem take 'szpilki" dla dzieci wysypał:baffled:

A propo łóżeczek . Zależy kto co potrzebuje. Jak i tak ktoś ma zamiar kupować łóżeczko turystyczne to nie ma sensu drewnianego. Moje kosztowało koło 200 zł a ma wszystkie bajery.
Fakt niektóre drewniane są tańsze. Co do wstawania- jak maly wstaje to już i tak do oparcia sięga, zresztą moj wstawał raczej przy meblach.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
tak tylko na chwilkę się melduję, jak obiecałam wczoraj. :tak:Byłam dzisiaj u lekarza, dostałam zwolnienie do 17 lutego. Okazało się, że widać pęcherzyk ale nie widać zarodka. :-(Powiedział (chyba nie chcąc mnie martwić), że wszystko się okzaże na USG za 2 tygodnie. Teraz będzie 2 tygodnie stresu, choć wiem, że nie powinnam się denerwować. A jeszcze do tego ta przeprowadzka.... :-(:-(
Życzę Wam miłego wieczorku i dni bez mdłości :)

Ostatnia edycja:
ja też się zastanawiam nad takim kojcem który ma wszystkie bajery łóżeczko drewniane mam jeszcze po mnie jest w dobrym stanie wystrczy kupic nowy materacyk pościel i gra jak myślicie oszczędzić i zostawić drewniane czy kupić taki kojec?

Cześc laski. Wróćiłam od gina i mało euforii we mnie:baffled::baffled::baffled:
Na początek : dzidzia jest, jakieś 16mm, serce bije więc jest ok.
ale nagle wyszło, że mam tyłozgięcie macicy:szok: nie mogła znaleźć mi szyjki! Grzebała chyba ze 3min...potem nastraszyła, że do 16tc można założyć szew w razie jakby się szyjka skracała...takze tu niby fajniie, ale te scenariusze jakoś nie pozwalają mi się całkiem cieszyć ...fotkę mam i filmik 10sekundowy też:tak:

reklama
wlasnie wrocilam tez od gina..:-):-):-)
slyszalam serduszko,widzialam malego czlowieczka, nozki, raczki, glowka- cud!
badanie bardzo dokladne, gino swietny.. za 3 tyg prenatalne:tak:
jestesm mega szczesliwa!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry