lilula8891
Fanka BB :)
ja mam wizyte 11 lutego juz nie moge sie doczekać jak dostane zdjecie zaraz sie wam pochwale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana szybko kanapeczke z czosnkiem wcinaj i popij cieplym mleczkiem. To powinno troche pomoc, wiesz czosnek i cebula maja wlasciwosci antywirusowe.czesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
ja też miałam taki sen, śniło mi się że byłam cała we krwi i strasznie płakałam... ale nie martwię się tym i tobie również nie radzę bo sny zazwyczaj sprawdzają się na opakczesc dziewczyny. ja mam dzis taki nie bardzawo dzień, zaczynająć już od nocnego snu- śniło mi sie że poroniłam:-(to dopadło mnie takie straszne przeziębienie że szok, najbardziej boje sie kataru bo zazwyczaj po nim mi swarka pod nosem wychodzi a słyszałam że to jest niebezpieczne dla dzidziusia wiec ogólnie cały dzien nie bardzo
miło słyszeć że niektórym dziewczynom mdłości przechodzą, oby jak najszybciej ;-)
śnił mi się książę z bajki i co... 

Byłam dzisiaj u lekarza, dostałam zwolnienie do 17 lutego. Okazało się, że widać pęcherzyk ale nie widać zarodka. :-(Powiedział (chyba nie chcąc mnie martwić), że wszystko się okzaże na USG za 2 tygodnie. Teraz będzie 2 tygodnie stresu, choć wiem, że nie powinnam się denerwować. A jeszcze do tego ta przeprowadzka.... :-

nie mogła znaleźć mi szyjki! Grzebała chyba ze 3min...potem nastraszyła, że do 16tc można założyć szew w razie jakby się szyjka skracała...takze tu niby fajniie, ale te scenariusze jakoś nie pozwalają mi się całkiem cieszyć ...fotkę mam i filmik 10sekundowy też