Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dziewczyny bierzecie już jakieś witaminy, ja na arzie tylko kwas foliowy. W sumie są różne teorie, u nas jeden gin mówi, że kwas w I trymestrze wystarczy inny każe od razu brac witaminy.

wiec dzisiaj malakawa z duzailosciamlekai kakao,;-)inaczej zasnelabym na stojaco a musze spiewac, tanczyc i klocki ukladac

A dziewczyny bierzecie już jakieś witaminy, ja na arzie tylko kwas foliowy. W sumie są różne teorie, u nas jeden gin mówi, że kwas w I trymestrze wystarczy inny każe od razu brac witaminy.

mam pytanie pijecie kawe?bo ja w pierwszej ciazy nie pilam...
to witaj wsrod nas i czekamy na info od gina:-):-):-)Witam ciężarne kobietki, ja kilka dni temu ze względu na brak miesiączki zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny,dzisiaj ide po raz pierwszy do lekarza mam nadzieje ze test sie nie mylił ,oprócz braku okresu dopisują mi również dolegliwości ciążowe tzn;straszny ból piersi i ciągłe zmęczenie. Jeżeli lekarz potwierdzi ciąze to dołącze do was ,dodam tylko ze o dzidzie starałam sie od grudnia2008 roku i mam już dwie wspaniałe córeczki:-)