Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
każda z nas ma swoje zdanieAj... widze, że rozpoczelam kontrowensyjny temat.... ale coz mnie przeraza to ze mieli by mi wysiskac malego dziubka.... tyle sie slyszy o tym ze personel zrobil krzywde dziecku.... a nawet przyczynil sie do smierci.... nie mowie tu o tym ze mamy krzyczec i nic nie dawac ze soba zrobic... byc na nie i wogole... ale starac sie by porod byl jak najbardziej "po ludzku"... ciesze się, że niektórym z Was "wyciskano" dzidziulka i wszystko było ok...
Mialam jeszcze rozpakowywac i myc sprzety ale juz sie poce, wiec przekladam na jutro, najpierw przepedze chorobsko dopiero potem robota. Bo z ta angina mialam akurat glupi czas bo byla przeprowadzka z mieszkania do mieszkania i widac to zaziebilam. Teraz zdrowie :-)Zadzwon i się zapytaj... nie zaszkodzi... od tego jest lekarz.... a ty masz być psychicznie spokojna....
Trzeba walczyć o swoje... tak samo przy porodzie... dziewczyny nie dajcie siebie i dziecka maltretować (mówię o ściskaniu i wyciskaniu brzuszka) bo w niektórych szpitalach takie praktyki są.... a jak poród się przedłuża przy bólach partych to po około maximum 40minutach domagać się cc....!!!!
Dagna, mile spedzonego wieczorku ! :-)Nie przeforsuj się ;-)Ja też jeszcze nie miałam ktg, ale pewnie niebawem mnie czeka pierwsze. Dowiem się dokładnie na następnej wizycie.
Kończę sprzątanie i wybieram się za 1.5 godziny na zakupy z przyjaciółką i mamy dzisiaj babski wieczór. Mój B poszedł na piwo z ludźmi z pracy i dołączy do nas pewnie później :-)
Jak tam nasze skurczowe dziewczyny?