Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale Ci zazdroszcze tez bym z checia sie gdzies ruszyla z tego domuale jak sobie pomysle ze mi nawet ciezko z psem na chwile wyjsc to co dopiero po sklepach lazic
czlowiek chce a nie moze strasznie mnie to denrwuje bo ogolnie naleze do osob ktorym ciezko usiedziec w miejscu dlatego moze zaczyna mnie chwytac jakas glupia depresja i wszystko mnie drazni... moj S juz nie mogl tego wytrzymac i poszedl po pracy sie polzyc i sobie spi w najlepsze a ja tutaj swira dostaje ehhhh
mam zarabiste skurcze, rzygac sie chce mi
nie wiem jak liczyc bo napitalan non stop. dzis mam wizyte, ciekawe co powie gin![]()

Dziewczyny moje, mam pytanie. Czy oprócz wizyt kontrolnych pod koniec ciąży robione macie ktg? Wiem że kilka z nas chodzi na takie badanie, zastanawiam się czy muszą byc ku temu jakieś wskazania? Ja miałam wizyte 19 sierpnia i przy okazji ktg, nastepna wizyta 14 września, troche długa ta przerwaA wasze maluszki dużo się ruszają na tym etapie ciąży??
Ja też się już daleko sama nie zapuszczam, bo jak za dużo pochodzę, to twardnieje mi brzuch i kłuje mnie w dole i boję się, że nie wrócę. A chodzę wolno jak stara babcia, więc muszę sobie zawsze zaplanować dużo więcej czasu na drogę niż przedtem. A znana byłam z tego, że śmigałam wszędzie takim tempem, że nikt mnie nie mógł dogonić ;-)Ale co tam - twardym trzeba być ;-)
Oj, chyba się jednak zaczyna - może nie zdążysz nawet na wizytę?
Posprzątałam cały dom i ufffffffff marzę, żeby się położyć a nie dryndać na spacer, ale teraz już nie odwołam! Miłego dnia dziewczyny!

Zadzwon i się zapytaj... nie zaszkodzi... od tego jest lekarz.... a ty masz być psychicznie spokojna....
Trzeba walczyć o swoje... tak samo przy porodzie... dziewczyny nie dajcie siebie i dziecka maltretować (mówię o ściskaniu i wyciskaniu brzuszka) bo w niektórych szpitalach takie praktyki są.... a jak poród się przedłuża przy bólach partych to po około maximum 40minutach domagać się cc....!!!!
Dziewczyny moje, mam pytanie. Czy oprócz wizyt kontrolnych pod koniec ciąży robione macie ktg? Wiem że kilka z nas chodzi na takie badanie, zastanawiam się czy muszą byc ku temu jakieś wskazania? Ja miałam wizyte 19 sierpnia i przy okazji ktg, nastepna wizyta 14 września, troche długa ta przerwaA wasze maluszki dużo się ruszają na tym etapie ciąży??
Szkrabuś witaj wśród wrześniówek:-):-)
ach wzieło nas na wsponienia z porodówki...
generalnie mój P nie jest zbyt wylewny i rozgarnięty więc bardzo obawiałam sie jak sie sprawdzi....
pamiętam jak skakałam na piłce i przyszła połozna i kazała mi sie położyc na łóżko bo przyjdzie zaraz lekarz i bedzie mnie badał... P pomógł mi sie wdrapać i ja tak leże i zwijam sie z bólu patrze a P wyciera piłke którą całą wymazałam krwią, on generalnie takich rzeczy sie brzydzi- tak mi sie ciepło na sercu zrobiło...
mam zarabiste skurcze, rzygac sie chce mi
nie wiem jak liczyc bo napitalan non stop. dzis mam wizyte, ciekawe co powie gin![]()

.