Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam.
Wczoraj byłam na wizycie i dużo nowości, po pierwsze jakiś grzybol się przyplątał i mam czopki znienawidzone przeze mnie, po drugie ktg się mojemu doktorkowi nie spodobało (za dużo mocnych skurczów) i dziś mam powtórzyć (autobusem się muszę tłuc bo mężul w pracy), a jakby się jednak nic nie działo to we wtorek 7 mam się zgłosić do szpitala i 8 będziemy się ciąć (tzn. on mnie będzie ciął). Mam mega stresa i jakoś tak chciałabym jeszcze w czasie to odciągnąć.
Zazdroszczę wam powera do sprzątani bo ja mam lenia i nic mi się nie chce. Wczoraj ledwie doczłapałam do lekarza (jakieś 500 m) i pod koniec wydawało mi się że mi pachwiny odpadną.
Mój staruszek też ma nerwy, choć udaje, że luzik. Wczoraj padła mu komórka to co chwilę dzwonił do mnie z cudzych telefonów czy na pewno nic się nie dzieje.
Apetyt mi wrócił i wczoraj wieczorem miałam ucztę, trochę nawet słodkiego zeżarłam bo się nie opanowałam. Cukru nie zmierzyłam - bo się bałam co pokaże.
Mam nadzieję, że do wtorku doczekam w dwupaku, może w weekend zarządzę sprzątanie i wszystkich 3 chłopów moich zagonię a ja będę dyrygować.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
hey
ja po nieprzespanej nocyskurcze przez 1.5h co 15min,wzielam dlugi, bardzo cieply prysznic-przeszloi zasnelamok 2 wnocy
obudzilam L by powiedziec,ze mam skurcze-przewalil sie na drugi bok i totalnie mnie zlalurocze
![]()
jakos udalo mi sie w koncu zasnac ale nie ukrywam ze bylo ciezko
dzisiaj strasznie dziwnie sie czuje brzuch boliii od momentu jak wstalam z lozka i nie bardzo moge sie ruszyc teraz nie wiem czy sa to skurcze bo boli caly i to tak strasznie ze jak do was pisze do zaciskam zeby ehhhhhhhhh![]()
Dagna - ja Cię proszę, tylko nie do grudnia!!! Ja to już bym chciała, ale niestety - zero objawów
Dziewczyny: czy Wasi mężowie/partnerzy też dzwonią z pracy czy przypadkiem nie rodzicie, lub czy coś się nie stało? Mój zwariowałPrzyjdzie co do czego to naprawdę zapomni jak się nazywa i po co jest w tym szpitalu
![]()
Dzieki dziewczynyyyyyyyyyyy :-)
Dzwonilam do ginki, mowi ze tak sie to zaczyna i ze mam czekac na te mega skurcze i dopiero przyjechac na ip :-) Ale cholera wie, kiedy to nastapi... wez tu teraz czlowieku siedz w tym stresie. BUZIOLE.
Marta a ja magnes mam ale od paru dni mam tak wysprzatane mieszkanko jak nigdy
ale to z tego powodu że Jula jest w przedszkolu i z nudów latam ze szmatką, po porodzie napewno tak wyglądać nie będzie a tym bardziej jak wrócę do pracy...

witam ponownie umnie nadal nic się nie rozkręciło dalej czekam o dziwo bardzo dobrze się czuje fakt pobolewa mnie podbrzusze i plecy ale nie mocno skurczy brak zastanawiam się co tu robić nie wiem czy dzwonić do lekarza i się pytać czy przyjechać czy nie boje się trochę że jak to czop odszedł to może dojść do jakiejś infekcji a ja mam przecież tego głupiego paciorkowac doradźcie co robić czekać jeszcze czy jak nie chce aby dzidzi się coś stało
witam ponownie umnie nadal nic się nie rozkręciło dalej czekam o dziwo bardzo dobrze się czuje fakt pobolewa mnie podbrzusze i plecy ale nie mocno skurczy brak zastanawiam się co tu robić nie wiem czy dzwonić do lekarza i się pytać czy przyjechać czy nie boje się trochę że jak to czop odszedł to może dojść do jakiejś infekcji a ja mam przecież tego głupiego paciorkowac doradźcie co robić czekać jeszcze czy jak nie chce aby dzidzi się coś stało
A wasze maluszki dużo się ruszają na tym etapie ciąży??