reklama

Wrzesień 2010...

Ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...
Od 12 pale w piecu a pompa co się włączy to wyłączy a ja biegam jak głupia góra-piwnica, piwnica-góra.
W między czasie wymyłam całą podłogę u góry ze schodami do piwnicy włącznie.
Teraz zajadam musli z płatków kukurydzianych z miodem,serkiem waniliowym, jabłkiem i pomarańczą.
Nadal mnie mdli niemiłosiernie, ale na obiad kilka kotletów sojowych bez niczego a teraz parę łyżek musli zdołałam wcisnąć.
Czekam na 20, aż mama wróci z pracy i powalczy z piecem bo ja już mam dość tego dymu...:baffled:

reklama
Dziewczyny super ze wsio ok po wizycie u gina!:-D:-);-)
Mycha to termin porodu mamy ten sam;-)
Kerna równiez prośba o poprawke na liście.
A co do kawy ....nie pije tez około 2óch tyg, a myslalam ze nie bede potrafiła życ
bez kawy:szok:...teraz niestety na sam widok robi mi sie niedobrze.
Lenia mam okropecznego , sprzątam na raty...ojjj okropne to jest, troche mnie sumienie rusza:zawstydzona/y:
Jak mnie leń opuści na chwile to wstawie fotke z USG:-)

Dziewczyny super ze wsio ok po wizycie u gina!:-D:-);-)
Mycha to termin porodu mamy ten sam;-)
Kerna równiez prośba o poprawke na liście.
A co do kawy ....nie pije tez około 2óch tyg, a myslalam ze nie bede potrafiła życ
bez kawy:szok:...teraz niestety na sam widok robi mi sie niedobrze.
Lenia mam okropecznego , sprzątam na raty...ojjj okropne to jest, troche mnie sumienie rusza:zawstydzona/y:
Jak mnie leń opuści na chwile to wstawie fotke z USG:-)

Ja mam dokladnie to samo tez przestalam pic kawe i okazalo sie, ze da sie bez niej zyc:tak:
Pierwsze usg mam 15 lutego bede wtedy w 12 tygodniu.
W dalszym ciagu zdarzaja mi sie mdlosci. Nigdy wczesniej niczego takiego nie doswiadczylam i musze stwierdzic ze to nic milego.
Pozdrawiam was i zycze milego wieczoru pa!

witam sie z rana z jogurtem w ręce. Wczoraj miałam ochotę na kebaba. Więc zamówiliśmy, ale takiego syfu to jeszcze nigdy nie jadłam. Mięso wysuszone na wiór i spalone! bleeee frytkami się najadłam chociaż ale i tak były niedosmażone!! Całą noc się potem męczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. u nas śniegu nasypało a już tak było fajnie... Życzę miłej niedzieli :-):-)

Witam się
Wczoraj dość szybko odjechałam.
Mama wróciła z pracy to walczyła z piecem dopiero ok 1 w nocy jak przebudziłam sie do wc poczułam ciepełko od grzejnika.
Ja dalej mam mdłości udało mi się wcisnąć 2 kawałki chleba z twarożkiem, a teraz umieram.
Do tego suchy kaszel, podczas którego, aż na wymioty mi się zbiera.:baffled:
Miłej niedzieli życzę.

Dzień dobry dziewczyny!!!
Wczorajszy wieczór mega udany w kinie siedziałam 3 godz, bez przerwy na siusiu!!!Co za osiągnięcie:-D no i fajna sprawa jak wypiłam trochę coca-coli to mdłości minęły jak ręką odjął...cudowne uczucie normalności:szok:
dzisiaj jednak nadal mi niedobrze....
Życzę wszystkim odpoczynku tak nam wszystkim potrzebnego !!!

witam w niedziele:-)
ja sobotni wieczór cały przespadłam,dzisiaj dopiero co wstałam,
wy też tak dziewczyny spicie? ja bym mogła spać na okrągło,widocznie dzidziuś tego potrzebuje:tak:
i jak codzien mam znowu problem z obiadem,ja juz nie mam pomysłów:szok:
dlaczego na nas kobietach ten obowiazek spoczywa ,
miłej niedzieli życze:-)

reklama
witam niedzielnie:-)
dziękuję za miłe przyjęcie :-))
u mnie mega mdłości
coś strasznego,w zadnej ciąży tak się nie czułam:cool:
mycha...cieszę się razem z Tobą,:tak::-)
wiem co czułaś przed badaniem,ponieważ też to przeżyłam przed Marcelkiem

ja na usg dopiero na koniec lutego

milutkiej niedzieli życzę Wrześnióweczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry