KAROLINA84
Fanka BB :)
malapralinka ja też trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze
MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Malapralinka trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze
Saly twoje posty mnie rozbrajają, ty powinnaś pisarką zostać, a może jesteś?fajnie się Ciebie czyta
powinnaś jakiegoś bloga prowadzić ;-)

(Kerna jak można proszę o dopisanie mnie do listy)
, gdyz swoja wspaniałą pisemną wypowiedzią wprawiłas mnie w nastrój relaksu i totalnego w końcu przyjecia do łepetyny mojej ,ze jestem w ciąży! yhmmmm.... no żebys mnie dobrze zrozumiała , po prostu świetnie ujęłaś również mój obecny stan psychiczny - ciażowy.Myśle w tym momencie dokładnie tak samo jak Ty;-);-);-)Różnimy sie jedynie tym, że ja jeszcze w dzien do robo chodze,a mala od rana w przedszkolu. No i rodzinka , zarówno moja jak i małża dosc milo przyjela wiadomosc o ciazy, bez zbednych komentarzy. Pozdrawiam Cie kochana:-)
za zdrowko i Wasze powodzenie. trzymaj sie!dla mnie tezdorotka...zęby to jest jakaś masakra dla mnie....ale lepiej coś chociaż???

Malapralinko trzymam za Ciebie kciuki, jeszcze moze byc wszystko dobrze !!! Zycze Ci tego z calego serca !!!

zgadzam sieMalapralinka trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze
Saly twoje posty mnie rozbrajają, ty powinnaś pisarką zostać, a może jesteś?fajnie się Ciebie czyta
powinnaś jakiegoś bloga prowadzić ;-)