reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam dzisiaj :D Ja jeszcze nie jadlam paczkow a wstalam rano z nastawieniem ze sobie pojem a jakos chyba fasolka nie ma ochoty bo mnie do nich nie ciagnie :) za to na jogurtach jestem i suchej bulce ;/ a tam paczki stoja i tylko jak o nich mysle jest fajnie poki ich nie zobacze ;/ Ale najedzcie sie za mnie :)

Witam! ja pochłonęłam dzisiaj 3 pączki :szok: dla mnie to dużo bo w ogóle nie przepadam za słodyczami, ale najwidoczniej moje maleństwo je uwielbia :-D

Jestem już po wizycie u dentysty, przeżyłam :-pale wiertełko od którego cały mózg się trzęsie wcale nie było fajne :confused2:

Jestem już po wizycie u dentysty, przeżyłam :-pale wiertełko od którego cały mózg się trzęsie wcale nie było fajne :confused2:
Apropos dentysty.. w grudniu mialam ostatnia wizyte u stomatologa.. moglam przypuszczac, ze jestem w ciazy i w razie czego powiedzialam, ze nie chce rentgena i znieczulenia.. Oczywiscie lekarz od razu zapytal, czy jestem w ciazy.. a potem w trakcie leczenia powiedzial, ze mam w jamie ustnej mega ilosci sliny i ze chyba cos sie dzieje w moim organizmie, bo nie mogl "saczkiem" opanowac sytuacji.. okreslil to nawet tak, ze musze miec wysoki poziom extrogenów :-) hehe.. :happy: to byla zdaje sie taka pierwsza zapowiedz dobrych wiesci :happy:

Ja jestem przed wizyta u dentysty, ale odkładam ją na czas gdy mdłości miną, bo nie wyrobie z ciałem obcym typu waciki wsiąkające ślinę w buzi :baffled:
Najadłam się właśnie pierogów z kapusta i grzybami :-p
Mam nadzieję, że rewolucji żadnej nie będzie z tego powodu...:happy:

A ja dzisiaj ledwo co wcisnelam w siebie paczka .Gdybym nie byla w ciazy to napewno wchlonelabym 3 a moze nawet 4 a teraz niestety nie mam wcale ochoty na slodkosci ....

ja jestem po 3 paczkach i średnio sobie tym dogodziłam:eek: muliło mnie potem dopóki nie wyszłam na spacer....ahhh najadłabym się chrustów....

Dziewczynki jestescie kochane:zawstydzona/y:
|Dziekuje Wam bardzo...
Niestety jutro ide do szpitala cn badania...
Bejbik nie urosl od ostatniego razu:-(
Mam zdjecie, takie samo jak ostatnio i tam jest nawet ze jest 5 tydzien i pare dni...
Lekarz powiedzial cze ide na jakis tydzien...
Jutro przed 9 rano mam sie zglosic
Trzymam kciuki, wytrwałości, spokojnie musi być dobrze!!!!
saly post rewelacja:tak: popieram dziewczyny zacznij pisać bloga, będę stałą czytelniczką:tak:

reklama
Witam mamusie!
Dzisaj z tymi paczkami u mnie nie bylo za dobrze wcisnelam jednego gdzies o 12 to do teraz mi sie odbija...i jakas senna jestem dzisaj calyyy dzien!
nawet nie mam sily przy kompie siedziec....poczytam tylko co u was i ide mlodszej kolacyjke robic!MILEGO WIECZORKU!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry