Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeansy większość idzie na dno szafy.Teraz w ruch idą te nie używane deczko większe rozmiary i o niebo wygodniejsze :-)

Pralinka kciuki zaciśnięte i na pewno wszsytko będzie ok:-) Ja mam czuja, więc spokojnie;-)
Ja też mam brzuchol jakbym już 4-5 zaliczyłaTak mnie wypycha, że dla mnie to jakaś paranoja.....W tamtej ciąży do połowy 5 m-ca chodziłam w normalnych ciuchach
![]()

pysia trzymaj się trochę wiem jak to jest po kłótni z własna matko, będzie ok...Witam
wczoraj załapałam doła po kłótni z mamą...
Dziś dalej dołek.Nic mi się nie chce, zastanawiam się po co mi to wszystko.
Do tego śnieg znowu sypie![]()
Witam mega zmęczona, nie mam siły wstawać do pracy :/
Wczoraj powiedziałam o ciąży szwagierce a ona na to - czy ma mi gratulować czy nie i że mnie nie dotyka bo jeszcze się zarazi :/ Powiedziałam prawdę że to nie było planowane ale już się oswoiliśmy i teraz już wiemy że będzie dobrze. Jakaś taka nijaka była. Jakby mi współczuła. No i od razu o moich rodzicach że pewnie szału dostaną. Ach.
Kerna, nie jesteś samaJa też mam brzuchol jakbym już 4-5 zaliczyłaTak mnie wypycha, że dla mnie to jakaś paranoja.....W tamtej ciąży do połowy 5 m-ca chodziłam w normalnych ciuchach
![]()
mnie już tak skór ana brzuchu swedzi, że zaczęłam smarować balsamem, normalnie czuję jak już mi się rozciąga.. Ale będziemy gruuuube