Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o dentysta jak sie panicznie boję,ale kilka dni temu też wyczułam dziurę która zaczyna mnie pobolewać, ale jak pomysle gabinet stomatologiczny to mnie trzesie ,az strach sie bać
Mnie bolą mięśnie łydek zwłaszcza jak chodzę w nocy mam skurcze nóg zajadam magnez z wit b6 podobno też pomaga na mdłości ale poprawy nie widzę...Tak mnie dzisiaj mięsnie bolaCo to moze być, moze czegos mi brak? albo to skutki wczorajszego stresu i tego ze malo zjadlam wczoraj. Raczej to nie grypa ani przeziębienie.hmmm

Wiesz ja tez mam takie bole szczegolnie jak sie zdenerwuje albo po przytulankach z mezem .Zawsze biore wtedy No-spe i przechodzi u mnie to sa takie lekkie skurcze.
To jest taki bol, ale nie dokonca bol. Poprostu czuje takie duze napiecie, ktore potrafi mnie nawet obudzic w nocy.

Witam kochane! Melduje sie po dwudniowej nieobecności;-)
Witam Nowe wrzesnióweczki...jak miło:-)
Ja juz w domu na L4od dzis, wczoraj mniałam niemiły wypadeczek...wyłozyłam sie na chodniku w drodze do pracy:-(Kiedy ta zima minie, juz mam jej dosyc
W pracy po upadku dostałam plamien brązowych, wiec długo nie czekajac zwolniłam sie . W domu troche polezałam bo wczesniej z tego wszystkiego poryczałam sie, potem pognałam (własciwe okreslenie lecz mało odpowiedzialne) autem do gina. Na szczęscie wszystko ok, ale zasugerował zwolnienie , no i skorzystałam bo w pracy jestem nie do zycia, ostatnio przysnełam przy biurku
Oczywiscie nie obyło sie wczoraj bez całowania kibelkano i nie tylko kibelka...złapało mnie pod prysznicem wyobraźcie sobie..tragedija, tragedija
acha a czy to L4 starczy czy trza jakies zaswiadczenie tez dac?Moze zaswiadczenie sie daje jak sie dalej pracuje?