Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i stało sie jak powiedział
ot prorok!jutro koniec 9 tyg a mnie dalej mecza mdłosci i wymioty, z tym ze teraz troche samopoczucie lepsze bo nie muli mnie głowa;-)Osz kurcze, gratulacjePotwierdzil ciaze i na dodatek jest to ciaza blizniacza wiec umieram ze szczescia podwojnie![]()

dostalam skierowanie na badania prenatalne
Dziewczyny, chciałam zapytać czy poprzestaniecie na USG, czy będziecie też robić całościowe testy, tzn PAPP-A który robi się między 11 a 13 tygodniem, albo PRISCA robiony później?ja mam 25 lutego usg genetyczne, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję sięCalineczka a ty w kotrym tygodniu idziesz? bo to trzeba się załapać między 12-14 tyg. bo potem niektórych rzeczy już nie widać np. przezierności karkowej

teraz zakochalam sie w chustach 

Dziewczyny, chciałam zapytać czy poprzestaniecie na USG, czy będziecie też robić całościowe testy, tzn PAPP-A który robi się między 11 a 13 tygodniem, albo PRISCA robiony później?
Bo ja się nad tym zastanawiam, w zasadzie mam wskazania (choroby w rodzinie)... Pomyślałam sobie, że podejmę decyzję po USG które mam 18.02, zobaczymy co mi lekarz powie o tym fałdzie karkowym itd...
Ja wczoraj prawie cały dzień przespałam i na dzisiaj mam podobne plany![]()
waham sie bo czesto usg jest ok a badanie krwi wychodzi cos niewyraznie i wtedy kieruja na puncje
a tego badania juz nie chce