Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale super, dwa szczęścia. Gratuluje:-)Czesc dziewcz€ta, wracam po prawie trzytygodniowej nieobecnosci, wrocilam do Krakowa zalatwic pilne sprawy i bylam oczywiscie u mojego gina! Potwierdzil ciaze i na dodatek jest to ciaza blizniacza wiec umieram ze szczescia podwojniegratuluje rowniez nowym przyszlym mamusiom
![]()

dorotko może to dla ciebie dziwne i zapewne tak to wyglada,ale szczerze pisząc ja w poprzednich ciazach oddawałam sie kompletmie lekarzowi, robiłam badania takie na które dostawałam skierowanie,nigdy nie miałam problemów z ciażami także nie dopominałam sie przeróznych badań,ja zawsze powtarzałam sobie co ma być to bedzieKarolina nie odbierz tego zle ale to troszke dziwne ze jestes w 3 ciazy a nie wiesz co to przeziernosc karkowa i ze mierzy ją gin podczas usg okolo 12 tc
Msdracula dzieki za gratki,a julki nadal nie ma![]()
jejciu jak sie ciesze ze juz weekend mowie Wam
ciekawe co tam u Malejpralinki i jak fasolka![]()
i w dodatku nigdy nie wczytywałam sie na takie tematy badań i chorób,i szczerze w poprzednich ciażach nie stresowałam sie tak jak teraz
wiec lepiej jak człowiek jest nieświadomy ale to juz jest moje zdanie
a jakie badanka robisz nieinwazyjne czy inwazyjne?

Ja swojego zabiore na usg dopiero jak bedzie z zewnatrz.W 12 tyg bede miała przeźiernosc karkową wiec chyba jeszcze dowcipnie?