wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Wstretna małpko obejrzałam Twoje fotki na NK i... kurcze ale Ty jestes atrakcyjną kobietą, przez te Twoje posty inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, chyba nie masz w domu lustra...
(((
kochana to stare dobre czasy...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wstretna małpko obejrzałam Twoje fotki na NK i... kurcze ale Ty jestes atrakcyjną kobietą, przez te Twoje posty inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, chyba nie masz w domu lustra...
(((

, zjadla a potem jeszcze spalysmy do 10 
ale gdy jej nie wciskam to nie przybiera za bardzo na wadze wiec walczymy. Najwiecej ile zjada na raz to 105 ml, wiecej nigdy sie nie zdarzylo, czasami potrafi tylko 40 ml zjesc i wiecej nie chce... , herbatek jej nie podaje.

chyba bedziemy musiały odświeżyć nasz wątek kulinarny bo mi też barkuje pomysłów na obiada ja dzisaj jakis humor zryty mam:/wogole jak pomysle ze znowu jutro trzeba gotowac obiad to tragedia...brak pomyslow i weny i checi!!!
Dzisaj jak polozylam synia do lezaczka to nawet do zabawek sie przez chwilke usmiechnam....a ja czekam az do mnie zacznie sie smiac od kiedy wasze brzdace zaczeli sie smiac w glos?i usmiechac??
pozdrawiam poczytam co u was!!
![]()
gratulacje prawka !!!!!!!!!!! ja tez chciałabym ściąć włosy ale każdy mi odradza łącznie z fryzjerką , no i odwagi przez to brakhej laski
witam sie po tygodniowej nieobecnosci, nie nadrobie postow bo nie dam vrady teraz, ale jutro wezme sie ostro za czytaniezeby sie dowiedziec jak sie macie i co u was
dziewczynki zdalam dzis egzamin na prawo jazdy,jestem taka podjarnaa ze jeszcze do teraz nie moge sie uspokoic
u mnie ten tydzien minal zawrotnie i jedyne co udalo mi sie zrobic dla siebie to sciac wlosy hehe i bardzo fajnie sie czuje w nowej fryzurze takze dziewczynki polecam wizyta u fryzjera dobrze robi na samopoczucie
pozdrawiam was kochane i milego weekendu!!
:-( Zaczęło się w środę wieczorem - gorączka, okropne dreszcze, prawie drgawki, wymioty i okropny ból piersi!
Koszmar! Myślałam, że z bólu będę gryźć ściany!