kasialle
Fanka BB :)
no i zachwalałam to moje dziecię i się popsuło, już druga noc z rzędu pobudka o 2 i dalej spać nie chce, muszę ją zabrać do łóżka, a spała już tak ładnie do 5-tej :-( no ale może ze dwa dni i jej przejdzie, kto wie???
nie chwaląc się ja wszystkie pioseneczki - kołysanki na pamięć znam.
czy wy też usypiacie swoje maleństwa ze smoczkiem?? moja niuńka tylko tak zasypia i jak się przebudzi to bez smoka nie wróci do snu, czy jest szansa że kiedyś się tego oduczy????
nie chwaląc się ja wszystkie pioseneczki - kołysanki na pamięć znam.
czy wy też usypiacie swoje maleństwa ze smoczkiem?? moja niuńka tylko tak zasypia i jak się przebudzi to bez smoka nie wróci do snu, czy jest szansa że kiedyś się tego oduczy????
Tak piszecie o zasypianiu , Franuś zasypia w swoim łóżeczku, zwyczajnie go kładę głaszcze po główce i wychodzę z pokoju, jak się wierci to podchodzę co parę minut żeby go za rączke chwile potrzymać kub pogłaskać i wychodzę ,nie biorę na ręce, nigdy nie brałam , najwyżej siadałam przy łóżeczku i głaskałam po główce ale to rzadko. On na szczęście dla nas noszenia na rączkach w pozycji leżącej nienawidzi
( jak miał 2 tyg uwielbiał ).Widocznie trafił mi się taki egzemplarz. Albo to zasługa tego że od początku nie ulegaliśmy marudzeniu i popłakiwaniu przy zasypianiu.