Magdzik20
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :-) dziś mam jakiś ciężki dzień zmęczona jestem i nic mi się nie chce :-(a w dodatku dostałam odmowę o mieszkanie bo przekroczyłam dochód o 8 zł
no cóż złoże raz jeszcze mały właśnie usnął a ja u mamy siedzę i zaraz muszę do domku mykać męża do pracy wyszykować dobrze ze to tylko blok dalej hehe :-) co do usypiania to większości w łóżeczku albo tam gdzie się go połozy to i tak uśnie za chwilkę 
maja mój mały dostaje klei ryżowy jabłuszko i marcheweczke a teraz przymierzam się do jakieś kaszki :-)
no cóż złoże raz jeszcze mały właśnie usnął a ja u mamy siedzę i zaraz muszę do domku mykać męża do pracy wyszykować dobrze ze to tylko blok dalej hehe :-) co do usypiania to większości w łóżeczku albo tam gdzie się go połozy to i tak uśnie za chwilkę 
maja mój mały dostaje klei ryżowy jabłuszko i marcheweczke a teraz przymierzam się do jakieś kaszki :-)
byliśmy do południa bo starszaki w szkole to na spokojnie robiłam zakupy przyjechaliśmy to mężuś do pracy a ja z małą po synka do szkoły i trza było wydać obiad dzieciom,odrobić lekcje:-) tylko mała nie chciała cosik współpracować i miała dzień marudy 

. Ja mieszkam rzut beretem od Piotrkowa, jakies 5 km, na wsi niestety. Ale ze to miasto mam najblizej, to ciagle sie tam jezdzi, chociazby na głupie zakupy.