reklama

Wrzesień 2010...

Tosia ciekawy cytat masz w sygnaturze... zgapiłam sobie na gg:zawstydzona/y:;-)

pociesza mnie mysl ze z łużeczki ładnie je wiec w razie czego kaszke na gesto bedzie moje małe sumo wcinac jak mamy nie bedzie- no i jeszcze obiadek i deserek....

reklama
Ritka dzięki za dobre rady.....:-):-):-):-):-)
masz racje nie warto zamartwiac sie na przyszłość.... moze nie bedzie az tak zle... najwyżej bede musiałą znaleźć bogatszego męża i wróce na wychowawczy ;-)
ha, ha! Teżl muszę nad tym się zastanowić, bo na samą myśl o powrocie do pracy to aż się wzdrygam:no::no::no::no::no:

Witam sie i ja:-D

A dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z urlopem wychowawczym czy lepiej jest napisac podanie o pełny wymiar i później zrezygnowac np we wrześniu czy wnioskowac urlop do wrzesnia a pozniej gdyby maly nie dostal sie do zlobka to przedłuzyc i czy wówczas prcodawca musi wyrazic na to zgode czy nie

Miłego dnia

Ja wybrałabym tę drugą opcję, wydaje mi się, że tak bezpieczniej!

Magdzik20 mi to juz palma odbija hehehh juz tak ze 3 lata siedze wiec powoli czaczynam miec dosyc!

asiek1000 moze w koncu pokocha butle,moze jak dziewczyny radza niech tatus jej da mleczko czy jakis pyszny soczek,moze zalapie lenka wkoncu ta butle,w kazdym razie trzymak kciuki!!!!!!!!!

agusska jesli chodzi o zasypianie to ja mojego malego we wozku niestety musze bujac bo inaczej nie zasnie za cholere!!! az sie boje troche tego jego bujania , juz mam wizje bujania rocznego syna we wozku hheheheh takze nie ty jedna:))))

ja też miałam problem z podawaniem małemu butelki... zawsze odmawiał i wołał o cycusia ale dzisiaj nam się udało i wypił kaszkę z butli... a wystarczyło tylko zmienić butlę i smoczek :-) mamy butlę z canapol-a i specjalny smoczek do kaszy i zassał jak trzeba :-)
a co do niekapków to myślicie że już można małemu w nim podawać napoje albo mleko??

ja bym jeszcze niekapka nie podało, bałabym sie ze mała sie zakrztusi....

agata, aguska ja czesto huśtam w hustawce i tez sie boje jak to pozniej bedzie...

Witam porannie przy kawusi.
Jednak z tymi pampkami w Polo to lipa,cena dobra ale w opakowaniu 40 sztuk,w bolona lecą chamy niemyte,też mi promocja,
Gaju zobacz nosidełka Womar,ja mam tej firmy i są do 13 kg.
Od kiedy zaczełam kluske karmić lyżeczką to też zaczyna przy butli cyrki odstawiać,wyciąga,wkłada,memła,po dziąsłach trze albo gada do smoczka.
Tosia-też podbieram Ci sygnaturke:-).

słodka leca w kulki i to niezle w ulotce ilosc sztuk byla zaslonieta cena, cwaniaczki jedne hehheh

asiek1000 miejmy nadzieje ze poprostu wyrosna z tej potrzeby bujania, bo ja nie wyobrazam sobie takiego rocznego byka usypiajacego w spacerowce:-D,, co do niekapka to tez mi sie wydaje ze to za wczesnie!

moj mlody z butli tramoli jak szalony ale za to lyzka....ten temat pozostawiam bez komentarza,jak zbliza sie pora jego obiadku to dostaje palpitacji serca:-D

reklama
Witam sie z Wami przy kawie tez . Dzis to ja sie nie wyspalam - maluch wieczorem sie krecil , zasnal na nieposcielonym naszym wyrku - zal mi go bylo przekladac do lozeczka - wiec siedzialam do 24ej jak neptyk - ( moj M to by go przelozyl ale mi go zal bylo ) , nakarmilam ale budzil sie co 3 h , a o 7ej na dobre wiec ledwo trybie dzis.
Z ta kaszka wlasnie tak mnie i kusi sprobowac ale tez to takie dylematy czy oby to potrzebne juz - aj nie ma to jak dylematy :-)))
Milego dnia Wam zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry