Lorena
Fanka BB :)
Tosia dobrze, ze wirus nie szalal za mocno. A cycolenie na pewno tez duzo pomoglo. Chyba jestesmy juz w nielicznej grupie mam karmiacych piersia.
mb_1, tosia jak ja wam zazdroszczę karmienia piersią, mi niestety kazano odstawić Małą od piersi jak trafiłyśmy do szpitala w kwietniu ze względu na bardzo silny stan zapalny jelit:-
A rota boje sie brrr, bo synkowie sąsiadki mieli, ale szczepienie na to przerastało mnie finansowo. Zreszta wiadomo jak to z tymi szczepieniami rozmawialysmy tu na forum o tym wielokrotnie.
aga26ka my szczepiliśmy na rota a i tak Mała przeszła go bardzo ciężko ze względu na swoją chorobę jelit.
I dodam na koniec tyle, że od 2 tyg. szlaję na wyprzedażach i obkupuję AdasiaJakoś najwięcej rzeczy kupiłam mu w Smyku i 5.10.15 - polecam bo naprawdę warto!
Udanego dnia kochane!
marta2411 Też trochę zaszalałam. Chciałam kupić kombinezon na zimę tak jak w zeszłym roku ale w Warszawskich Smykach nie widziałam żadnych. A we Wrocławiu były???
My po kolejnej wizycie kontrolnej w szpitalu, morfologia trochę lepsza, crp niższe tylko jakoś nie widzę dużej poprawy jeśli chodzi o objawy choroby, jest trochę lepiej ale po 6 tygodniach podawania sterydów oczekiwałabym czegoś więcej. Waga praktycznie bez zmian 6330. Apetyt też słabszy ale to chyba idą kolejne ząbki, bo ciągle wpycha do buzi zabawki, pieluchę tetrową, palce swoje i moje jak są w pobliżu też:-)
Jakoś najwięcej rzeczy kupiłam mu w Smyku i 5.10.15 - polecam bo naprawdę warto!
Jutro ide na zumbe
. Juz wczoraj od rana ropiało mu jedno oczko, ale ropke usuwałam i myslałam ze to tak chwilowo, przemyłam tez kilka razy swietlikiem. Ale po drzemce popołudniowej biedaczek juz oczka nie mogl otworzyc. A ze było juz po 18 do skoczylismy na pomoc dorazna, dostalismy biodacyne. Dzisiaj pojechałam tez do okulisty, zeby to skonsultowac, i dodatkowo jeszcze masc nam przepisała. Wszystko stosowac 10 dni. Tylko ciezko bedzie bo skubaniec mały drze sie jak opetany, oczko zaciska ze kropelki jednej nie mozemy wkropic, udało sie jak zasnał. Gorzej jest w dzionek
, ciekawe jak sobie jutro poradze, jak musze mu to chore oczko zakrapiac 4 razy dziennie.
Raz go małz wział za kierownice jak wjezdzalismy na podworko i teraz jest płacz w foteliku

Na Allegro znalazłam najtaniej z przesyłką za 215 zł. 

:-)