reklama

Wrzesień 2010...

Witam się.
U nas chorowanie ciag dalszy, mały ma oskrzela i prawie płuca wiec walczymy. Ale jest lepiej.
Gosiuunia ja już miałam pewnie z 6@ więc sie musowo musiałyśmy znowu zaprzyjaźnić. Zazdroszczę tak długiego urlopu :)

reklama
hej
ale dobre dopiero 1 @ ja to juz po 6 tyg od porodu dostalam :crazy:
wiec zdarzylasm sie pryzwyczaic
u nas dzis pada wiec ze spaceru naazie nici musze tylko synka z przedszkola odebrac wiec wyjsc jednak na chwile musimy:sorry2:
obiadek zrobimy to moze sie wypogodzi i po poludniu wyskoczymy na spacerek
rowerowy
Lenka uwielbia siedziec w foteliku rowerowym i musze sie pochwalic ze moj synus juz od4 miesiecy jezdzi na rowerze bez kolek nauczyl sie w 2 dni!!! takze 3 lata mial jeszcze jak sie nauczyl zdolniacha moj kochany :-D
nigdy nie mial tych bocznych zalozonych, wczesniej jezdzil tylko na tym rowerku bez pedałów polecam rewelacyjna sprawa !!!
a propo u nas cycol w dzien juz nie! tylko nocą troszke :tak:
ok mykam milego dnia ....;-):-)

Ostatnia edycja:
gosiunia dzięki :)
toshi moja Gosia też uwielbia jeździć w foteliku rowerowym Właśnie też myślałam o wycieczce rowerowej ale to jak mała wstanie bo ma drzemkę a i gratulacje dla synka jazdy na dwóch kółkach :)
kerna zdrówka dla synka:) Dziś moja sąsiadka zjeżdża z turnusu(była w Dziekanowie ) jakoś udało się że mały nic nie załapał ale też się bała że będą musieli wcześniej zjechać

My jutro się wybieramy nad morze na cały dzień kurcze żeby tylko nie padało
Idę pranie wieszać póki mała śpi

o retyy, dopiero teraz okres? ja dostałam jakis miesiąc po porodzie :D a teraz znowu sie spoźnia ... :P czyżby znowu ciaża mimo brania tabletek :P haha ;)))

dziewczyny wasze dzieci mają swoje osobne pokoje? bo Majka narazie ma z nami, ale w domu mam zamiar urządzić jej już osobny pokoik, zastanawiam sie jak to zrobic :P:OO
może macie jakieś praktyczne rady? co sprawdza sie w pokoju dziecka a co nie?
mam zamiar wstawić do pokoiku kosze wiklinowe, bo to chyba praktyczniejsze niż układanie codziennie zabawek na półkach ;p
a moze macie jakies fajne gadżety do pokoi ? lampki w ciekawych kształtach? :))

u nas dzisiaj pochmurno i troche pada :P ohh jaka ulga jak sie chłodno zrobiło, ale na mieszkaniu i tal 27*C :P
Moja Majcia chce sie podnosić o wszystkie meble jakie mamy w salonie.. a mamy ich na prawde mało, juz nie mam jej jak zagadać, podnosi sie o regał ;/ dodam ze ten regał może w każdej chwili sie przewrócić :P bo to taki lichy jest tymczasowy :P pufy i stolik tak samo jak tylko sie podniesie to jej sie przesuwaja :P normalnie moje dziecko sobie coś kiedyś zrobi przez te meble ;p

Toshi: powiedz mi, czy masz fotelik rowerowy montowany na kierownicy? wlasnie sie zastanawiałam nad tym czy tak małe dzieci moga jeździć tylko na kierownicy? czy z tylu na bagażniku też?

Ostatnia edycja:
Dzien doberek

Miałam Was nadrobic, ale dziec wstaje powoli z drzemki wiec zaraz zmykamy na obiadek. Ciekawe czy cos zje, bo wczoraj to myslałam, ze mi nerwy nie wytrzmaja, nic jesc nie chciał.

I ogolnie ledwo zyje, usnełam po 2 bo cała noc były burze, jedna po drugiej:szok:, i lało strasznie, swiata nie było widac, az bałam sie spac:tak:, jeszcze małza w domku nie było. Jakies 30 km ode mnie to jakies tornado bylo, dachy pozwiewało i ogolnie masakra.

No to zmykam...

Witam!
Któraś tam pokazywała chodzik-pchacz,moja też ma podobny-dostałam dla Mikołaja od sąsiadki.Lubi się nim bawić bo włącza melodyjki(po ang.)ale chodzić jeszcze nie za bardzo,chwieją jej się jeszcze nóżki.

A co do @ to miałam ze 3 chyba,potem wzięłam zastrzyk antykonc. a po 3 mies jak przestał działać nie dostałam już a powinnam mieć 2.Muszę iść do lek.Ciąża to nie jest ale czytałam że po tym leku występują takie problemy z @.

Moja mała nadal się kuruje-kaszel,katar już mniejszy na szczęście bo leciał jej ciurkiem.W dzień zasypia ładnie nawet na 3-4 godzin 2 razy ale przez sen kaszle.Do tego ząbkuje i jest strasznie marudna.

Dzisiaj wraca reszta mojej bandy,byli na wsi i starszy z tatą robili z drewna huśtawkę,ławę i stół na działkę.

reklama
witam,
ja z pracy pisze nie wszystko przeczytałam ale odniosę się do
Monika373 pewnie wzielas depo provera ja po tym zastrzyku dostałam @ po 2 .5mies.:) więc głowa do góry

u nas wielkie zmiany wyprowadzam się do innego miasta w poniedzialek dzis idę klucze odebrac wgl. 7 lipca to chyba najgorszy dzien w moim zyciu eh
chorym bobasom i mamusią zdrówka życzę urlopowiczom słonecznej pogody
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry