U nas dzisiaj mały upadek Antos zaliczył. Babcia postawiła małego przy wozku i upadł, guzior wielki, czoło zdarte, nawet policzek, wiec upadek musiał byc fest. Przetarłam mu ta woda utleniona, bo troche krewki tez poleciało. I mysle czy altacetem moge smarowac?
Oj czuje ze z tydzien bedzie sie goiło. Widac bardzo, bo wszyscy co go widza to pytaja co sie mu stało. A co najlepsze, to jak Antos przestał płakac to babcia sie popłakała

ale ja pocieszam, ze to pewnie nie pierwszy i nie ostatni taki upadek, bo i tak ma duze wyrzuty sumienia, ze to przez niej sie stało.
Marta autka zadnego nie mamy, ale chyba poczekamy do wrzesnia, bo pewnie chrzestni, czy dziadkowie beda sie pytac co na prezent kupic, wiec bedzie jak znalzł. Oj chyba liste zaczne robic

;-)A wasz dziadzio to fajny jest, jak co miesiac 100 sie rzuca to ciekawe co na roczek bedzie

. Na Twoim miejscu to brałabym sie za robote drugiego bejbika jak dziadkowie taka werwe maja i chca pomagac

I piszesz o problemach z jedzeniem, u nas tak non stop, chwilami wysiadam. Wsio go interesuje tylko nie łyzeczka z jedzeniem. Teraz to doszło do tego ze wstaje na krzesle i trzeba wysadzac bo wiecej nie posiedzi, i latam za nim jak głupia, a mały jak sie uprze to i tak buzi nie otworzy

misiunia Antkowi wczoraj sie udało, ale nozki miał rozstawione wiec chyba dlatego utrzymał sie w takim stanie około 5 sekund

, a jaki był zadowolony

Pytasz o pokoik, Antos nie ma, ale jak sie przeprowadzimy to bedzie miał. Na razie tylko kolorek dany, magnolia z Duluxa, myslałam o białym jeszcze. Mebelki planuje z ikei, wstawie linka, ale juz innym razem.
mb ja tez juz nie wiem co małemu gotowac, tym bardziej ze ciagle straszny z niego niejadek. Znowu doszło do tego ze rano mam stresa czy cos dzisiaj dziec zje. A było juz tak ładnie...:-(. Wczoraj i dzisiaj to porazka:-

dry:
I super ze zaczełas szukac inspiracji na urzadzenie mieszkanka wczesniej. Bo ja jakos weny nie mam, i jest tak np. malarze mowili ze jutro juz kolorki beda chcieli znac, to ja dopiero siadam i mysle, i tak ze wszystkim. I znalazłam fajna stronke na necie, w sumie takie forum (ale juz sie nie loguje,bb mi wystarczy

), tam cos podpatruje. Zajrzyj, moze cos Ci sie spodoba
Projektowanie i aranżacja wnętrz - Deccoria.pl - ogrody, wystrój wnętrz, dekoracje, projekty ogrodów, architektura, dekoria, decoria. , tym bardziej ze nie sa tam suche projekty, tylko mieszkania pokazywane przez forumowiczki
gaja wcale sie Ci nie dziwie, ze jestes wymeczona, ja przy jednym wysiadam, a Ty masz trojeczke i jeszcze pracujesz

. I tak Cie podziwiam, ze jeszcze funkcjonujesz
monika zdrowka dla Ingusi
maja Antos tez mało na wadze przybiera, ale wszedzie go pełno, i jeszcze mało je wiec sie nie dziwie. Chyba 9 nie wazy, dokładnie nie wiem
ksiulka oby w nowym miescie i nowym mieszkanku wszystko sie ułozyło po Twojej mysli
beniaminko u nas dzisiaj, to znaczy juz wczoraj był upadek, płaczu co nie miara, i czoło solidnie zdarte. I tez przy babci, ktora na koniec tez sie popłakała

Ania to super ze urlopik udany. Ja tez lubie gory i morze, nigdy nie wiem co wybrac
jojo miłego plazowania zycze