hej dziewczyny, ostatnio nie chciało mi sie za bardzo pisac... to ten upał ;/
sorki, ze tak nie odpisze każdemu ale na prawde nie mam do tego głowy
u nas na mieszkaniu w tym momencie 29 stopni ;O a jest dopiero 9 rano ;// w takich chwilam marze o przeprowadzeniu sie wreszcie do domu ;p ale wakacje niestety spędzimy w tym upale ;/.
gratuluje ćwiczącym mamom, chętnie wybrałabym sie na aerobik ale nie mam z kim zostawiać małej.. jestesmy z mężem sami w wielkim mieście
wczoraj byliśmy z Majka na basenie, juz przyzwyczaiła sie do wody i jest super zadowolona jak zobaczy, ze jestesmy na basenie ;D tak sobie fajnie raczkowała w brodziku aż jej sie ręka poślizgneła i zanurkowała do wody haha
ale płaczu nie było 
udało mi sie też kupić buty dla mojego dziecia z małą stopą
co prawda są troche za duże (tzn. 1 cm) ale to chyba dopuszczalna miara 
własnie leci w tv reklama mcWrap a mała zaciesza jak nie wiem
jeszcze 2 miesiące i 10 dni i moja Majka bedzie mieć roczek hahah
dzisiaj idziemy do pani doktor na kontrole ;d
powiedzcie czy wasze dzieciaki stoja juz same ? tzn. tak bez podtrzymywania sie mebli?
))
nie wiem co jeszcze napisac... uffff.... dusze sie..
gorąco 
sorki, ze tak nie odpisze każdemu ale na prawde nie mam do tego głowy
gratuluje ćwiczącym mamom, chętnie wybrałabym sie na aerobik ale nie mam z kim zostawiać małej.. jestesmy z mężem sami w wielkim mieście
wczoraj byliśmy z Majka na basenie, juz przyzwyczaiła sie do wody i jest super zadowolona jak zobaczy, ze jestesmy na basenie ;D tak sobie fajnie raczkowała w brodziku aż jej sie ręka poślizgneła i zanurkowała do wody haha
udało mi sie też kupić buty dla mojego dziecia z małą stopą
własnie leci w tv reklama mcWrap a mała zaciesza jak nie wiem
jeszcze 2 miesiące i 10 dni i moja Majka bedzie mieć roczek hahah
dzisiaj idziemy do pani doktor na kontrole ;d
powiedzcie czy wasze dzieciaki stoja juz same ? tzn. tak bez podtrzymywania sie mebli?
nie wiem co jeszcze napisac... uffff.... dusze sie..

A jedynki też nam w 8 mc wyszły.
Pomysłowość naszych bąbelków nie zna granic! 
.