reklama

Wrzesień 2010...

beti - właśnie najgorsze co możesz zrobić to odebrać prawo jazdy i nie jeździć bo np. śnieg, deszcz, itp. Kiedy masz zdobyć wprawę i doświadczenie? Musisz się przełamać. Ja zawsze powtarzałam, że jeżdżąc samemu człowiek się najwięcej uczy - obok nie ma instruktora który w razie czego odpowiednio zareaguje.

U nas też pogoda koszmarna a mnie męczy mega kaszel :/

reklama
marta wiem kurcze noo...... ale ja się bede bała njgorsze to własnie jak mówisz ten śnieg i deszcz..:wściekła/y::wściekła/y: a ja taka strachliwa jestem haha...nooo ale bede musiała się przełamać bo msz racje...po co robiłam pawko????????? żeby nie jezdzić? będe musiała się przełamać...nooo ale teraz jak odbiore już je to jadę na przejażdżkę ale biore ze sobą mojego A :-D ajj bo na początek bedzie mi razniej...

- Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"?
- A jak to jest na "Urząd Skarbowy"?
- Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do dupy.

Hahahaha :-D
:-D
:-D

Właśnie pokazałam koleżankom z pracy Twój dowcip:laugh2:..swoją drogą ciekawe czy mój naczelnik go zna?:-)

Ale ja nie o tym chciałam..mojej małej wychodzą ząbki, te z tyłu.. Wczoraj biegunka, dziś podobno lepiej, na chwilkę pomaga maść na dziąsełka. Mam pytanie, wiem ze kiedyś już tu padło, ale zadam je jeszcze raz..ile maluszek powinien mieć ząbków?

marietta, marta ale się uśmiałam z tych dowcipów :) tak pięknie o mężu napisałaś, że przez chwilę poczułam to samo do mojego hihihi

Karolina jasne, że pamiętamy

I nie wiem co więcej miałam napisać, bo mąż dzwonił później musiałam do mamy zadzwonić i zapomniałam...Miłego dnia...Jakby to powiedział Kubuś Puchatek Miłego Wiatrodnia...

hejka
napisalam posta i mi prad wylaczyli:wściekła/y::wściekła/y:, to chyba przez ten wiatr ciagle migaja od rana

teraz w skrocie

Marietka schowałaś w bezpieczne miejsce:-D
rozczuliłam sie Twoim postem:tak::rolleyes2::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
a mi się chce trzeciego:rofl2:

Kerna a co za problem:-D poczekaj do wieczorka i do roboty:laugh2:
:tak:

Mi też, ale drugiego no i ... pech chciał, że pierwszy mc starań a ja się musiałam rozchorować!!! :no::wściekła/y::-D No cóż, może w następnym miesiącu się poszczęści :-D:tak::-):-D

marta powodzonka w staraniach, oby udalo sie jak najszyciej. My tez powoli myslimy, ale chwilke czekamy bo 4 wesela sie szykuja i wypadaloby je zaliczyc..ale juz miałam stracha i myslalam ze kolejne bedzie we wrzesniu, ale fałszywy alarm:happy: . No i jeszcze zdrowka dla Ciebie

karolina witaj znow, no i gratki zdania prawka, i to za pierwszym razem, super
beti
tobie tez gratki (bo chyba nie gratulowałam:zawstydzona/y:). Mi za kilka dni minie 11lat od zdania prawka, a tez czasami mam pietra szczegolnie jak nie znam okolicy, po Lodzi to wrecz nienawidze prowadzic auta
ksiulka ale macie zebolkow:szok:
taka_ja chyba 20 mleczakow

ksiulka kliken ciachen...:)
my na etapie poszukiwania mieszkania juz drugia raz w ciagu 3 miesiecy podniosla nam czynsz :angry: jak moze !!! miala dac nam pokoj drugi do dyspozycji ale odwidzialo jej sie:angry: lazienka nieogrzewana leci nam po scianach dobrze ze nie ma mrozu bo by nam wszystko tam zamarzlo lacznie z woda chyba bo z tylu kamienicy zburzyli garaze kore dawaly troche ciepla :/ w pomieszczeniu 1,5 na 2m gdzie stworzylismy sobie szafe farba zlatuje ze sciany jest cala mokra takze z niej cieknie , ubrania cale brudne niedlugo plesn wejdzie.. do kuchni brak zastrzezen aczkolwiek okna drewniane ktorymi dmucha jak cholera tak jak i w pokoju gdzie caly rog od gory do dolu plesn zmywam codziennie bo co innego moge zrobic , awaria grzejnika zglaszana bo polowa buegrzeje zapowietrzony ...bez odezwu!!nosz..... :angry: przysiegam ze jak cos znajde teraz to babka pozaluje !! bo wlasnie byl pan i robil odczyt licznika ...:-D:angry:

kerna nie szczepiłam na ospę

Iga zaraziła się od starszej córy, która ospę przyniosła z przedszkola. Tylko Oliwka miała pare krostek na buzi i kilkanaście na plecach a takiej ilości jak ma Iga to się nie spodziewałam. Najgorsze są plecy (może później uda mi się zrobić zdjęcie) i głowa. Bidula wyrywa sobie włosy z głowy bo tak ją swędzi.

gosiunia zdrówka dla córeczki :)

helloł dziewuszki ale pustki hhe nooo ale co się dziwić jak dziś święto :-D

marietko nadal w dwu paku? :-)

pogoda nie wyjściowa więc kisimy się w domuuu...:wściekła/y:

reklama
tak tak beti podwojna jestem nadal..:/ a my pomimo pogody poszlismy do kosciolka a przed kosciolem razem z m poszlismy ogladac mieszkanie jutro mamy podpisac umowe :( (nie jestem szczesliwa warunki nieciekawe ale co prawda tanio i sa dwa pokoje , nie chce robic przykrosci m bo tyle sie nastaral zebysmy to my mogli je wynajac bo duzo chetnych bylo, ale chyba wolalabym tu zostac:( ) i dzis na tyle chyba..
ps. mala chyba coraz nizej bo jak usiade to zaraz musze wstac mam wrazenie ze gniote ja,dusze bo tak fika inaczej:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry