gosheek
Fanka BB :)
Witam wszystkich
Bardzo dawno sie nie odzywalam i pewnie mnie nie pamietacie. Wypadlam z wprawy na bb bo popsul mi sie laptop, potem mielismy przeprowadzke a potem jakos tak podczytywalam co u was ale z pisaniem bylo gorzej.
I pewnie bym nic nie pisala ale jak zobaczylam ze Ania_86 ostatnio o mnie wspomniala to od razu zaczelam pisac
Strasznie milo mi sie zrobilo. U nas dobrze. Majeczka rosnie, rozwija sie i jest super dziewczynka. Napisze wkrotce wiecej bio wlasnie wyruszam do pracy, jezeli oczywisci eprzyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona. Z tego co widzialam to Marietta i Marta gratulacje!!!
Pozdrowienia.
Bardzo dawno sie nie odzywalam i pewnie mnie nie pamietacie. Wypadlam z wprawy na bb bo popsul mi sie laptop, potem mielismy przeprowadzke a potem jakos tak podczytywalam co u was ale z pisaniem bylo gorzej.
I pewnie bym nic nie pisala ale jak zobaczylam ze Ania_86 ostatnio o mnie wspomniala to od razu zaczelam pisac
Pozdrowienia.
Zdrówka dla Twoich chłopaków ;-)
szkoda że śniegu nie ma

to widac ze rehabilitacja zakonczona sukcesem. Kurcze z tym wypadkiem to pojechałas, no nie takie wiesci chiałam usłyszec..hehe dobrze ze nic powaznego sie nie stało, jejku no