reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

my mamy taka nakladke niebieska Ostrzeżenie o przekierowaniu i powiem wam ze jak dla nas jest super myslalam tez o kupieniu nocniczka z tej samej serii ale nie wiem chyba jednak kupie bo czasem kibelek zajety albo maly za dlugo okupuje i dorosli maja psikusa :D dzis maly nie spal w dzien wogole i po rownych 12h aktywnosci padl :)

reklama
ja dziś byłam w Tesco i oglądałam taki nocnik ale jakoś nie wiem mąż powiedział ze raczej i tak nie będzie do niego sikał tzn nie mąż tylko Fifi :D wiec sie wstrzymałam :) A moja mała bestia dziś sama od pierwszego do ostatniego stopnia weszła na czwarte piętro bez nawet trzymania za rączkę tylko sam barierki się trzymał a zawsze w połowie wołał na ręce bo się niby zmęczył :D u nas słonko na zmianę z zamieciami śnieżnymi. Mały zrobił sobie drzemkę a ja zamiast się uczyć na egzamin z Francji to siedzę przed kompem :) no nic miłego popołudnia kochane :)

ja codzień wchodzę na forum ale nie wiem o czym pisać.
Na nocnik będziemy uczyć tak myślę w czerwcu i tak samo odzwyczajać od smonia:tak: Teraz ewidentnie nie przejawia zainteresowania nocnikiem:-D A do tego pije w nocy mleko jeszcze i zawsze pielucha zasikana i on po pachy aż nieraz muszę przebierać go w nocy:confused2: Ewidentnie nie trzyma w nocy jeszcze moczu:sorry:

A ile wasze dzieciaki jeszcze piją mleko? Maks rano ok 180-200, potem do drzemki tyle samo, do spania i w nocy:baffled:

Wiktor nie pije mleka odkąd odstawiliśmy się od cyca, zjada jeden jogurt dziennie i nasz pediatra mówi że takiemu maluchowi starczy taka ilość

reklama
witam,
o kule to moje dziecko dalej mleczuś pije w nocy 1-2x po 260 i do spania ok 19 koniecznie mleko musi być tez ok 180-260ml zalezy od dnia czasem w ciągu dnia tez mu się zdarzy smak na mleko dziennie je jogurcik obiad śniadanie i kolację w miedzy czasie owoc ogólnie je prawie cały dzień coś nie przepada za słodyczami jak mu dam kinderka to zje max 2 kosteczki . wydaje mi sie że to mleko go tak interesuje bo ze smoczka ciągnie i mu brakuje pocycać smoka:-(
a co do nocnika posłuchałam pomysłu Justyny i daje mu gazete do oglądania wtedy za każdym razem jest siku i czasem kupka się zdarzy chętniej siada na nocnik ale mamy dziadowy bo ostatnio jak kupke robil to spadl z niego mało stabilny :angry:a co do sikania w nocy to pielucha rano mokra ale chyba bardziej to kontroluje gdy wstaje zaraz na nocnik siadamy wtedy jest naprawdę dużo zawartości...

Do góry