beniu kochana moj synek siada 2ga stroną na nocnik mam nadzieje ze wam podpasuje i Julcia się przekona do niego
co do ciasta to rewelacyjne smakuje identycznie jak kupione ale kawałek kosztuje 6 zł a ja za tortownicę dałam ok 15-18 zł mała sugestia jak byś robiła dobrze musisz je schłodzić i "ukulać" jednolite kulki bo potem się rozwalają podczas wałkowania czym ciensze tym lepsze
snickersa nie robiłam wyślij mi przepis zrobię na święta może
z krakersami robiłam takie Wielkie Żarcie - Przepis - migdałowiec
reklama
gizela79
Fanka BB :)
witajcie mamusie
. Dawno mnie nie było....czytałam,ale nie chciałam zapeszać ....A więc tak: Mam pracę na pełen etat na razie na okres próbny-3msc...
bardzo cięzką mam pracę fizyczną-pracuje w kauflandzie-supermarket na dziale mięso,wędliny,sery,ryby. Powiem tak,ze wszystko mnie boli,jestem zmęczona...pracuję na dwie zmiany: od 6-14 oraz od 14-22 i są czasami nocki....Na tym mięsnym to sprzedaje się średnio pół tony kurczaków przez 8h!!!! a gdzie reszta?
. Czasami wymiękam,ale ciesze się ,że wypłata będzie o jakies 500zł większa-bo więcej dni.
A moja mamusia miała miec operację,ale została odwołana ze względu na przeziębienie. Następny termin to 25 kwiecień.
Pozdrawiam.
bardzo cięzką mam pracę fizyczną-pracuje w kauflandzie-supermarket na dziale mięso,wędliny,sery,ryby. Powiem tak,ze wszystko mnie boli,jestem zmęczona...pracuję na dwie zmiany: od 6-14 oraz od 14-22 i są czasami nocki....Na tym mięsnym to sprzedaje się średnio pół tony kurczaków przez 8h!!!! a gdzie reszta?

A moja mamusia miała miec operację,ale została odwołana ze względu na przeziębienie. Następny termin to 25 kwiecień.
Pozdrawiam.
No to gratuluję pracy a za mamę trzymam kciukiwitajcie mamusie. Dawno mnie nie było....czytałam,ale nie chciałam zapeszać ....A więc tak: Mam pracę na pełen etat na razie na okres próbny-3msc...
bardzo cięzką mam pracę fizyczną-pracuje w kauflandzie-supermarket na dziale mięso,wędliny,sery,ryby. Powiem tak,ze wszystko mnie boli,jestem zmęczona...pracuję na dwie zmiany: od 6-14 oraz od 14-22 i są czasami nocki....Na tym mięsnym to sprzedaje się średnio pół tony kurczaków przez 8h!!!! a gdzie reszta?. Czasami wymiękam,ale ciesze się ,że wypłata będzie o jakies 500zł większa-bo więcej dni.
Pozdrawiam.
Taka_ja
Hej
;-)
A u nas katar od rana..glutki po sam pas, które ściekają do gardełka i troszkę przez nie pokasłujemy
Wiedziałam, że przed świętami coś się przyplącze..
Oprócz tego dwoje dzieci w rodzinie ma ospę, więc mam małe pytanie..czy jak już wysypie dziecko, to czy ono juz nie zaraża? Tak słyszałam, ale jestem laikiem , więc Was pytam
Troszkę sie obawawiam, bo i ja ospy nie miałam i szczerze mówiąc nie bardzo bym chciała złapać

Na codzień praca, dom i tak w kółeczko..na poprawę humorku skoczyłam dziś do fryzjera i jak zawsze jestem meeegaaaaa zadowolona z nowej fryzurki
Nocnik. Nocnik kupiliśmy małej 31 grudnia, a 1-go stycznia już była w nim pierwsza kupka..od tego czasu zdarzyło się to tylko 2 razy, ale na siku siada . Mała jest strasznie zafascynowana , bo na nocniku jest kaczka (najzwyklejszy nocnik za 20 zł) , a to jej ulubione zwierzątko
..byle do "prawdziwej wiosny", a wtedy i my uczymy sie śmigać bez pampka i siusiać na tron 
Gizela pozdrawiam
Beti kobieto, a ty gdzieś się podziała? Jak tam smigasz autkiem? Ja już po pierwszej kontroli policji
.. i nawet dmuchac w balonik kazali 

Pozdrawiam Was wszystkie;-)
;-)
A u nas katar od rana..glutki po sam pas, które ściekają do gardełka i troszkę przez nie pokasłujemy

Wiedziałam, że przed świętami coś się przyplącze..
Oprócz tego dwoje dzieci w rodzinie ma ospę, więc mam małe pytanie..czy jak już wysypie dziecko, to czy ono juz nie zaraża? Tak słyszałam, ale jestem laikiem , więc Was pytam

Troszkę sie obawawiam, bo i ja ospy nie miałam i szczerze mówiąc nie bardzo bym chciała złapać

Na codzień praca, dom i tak w kółeczko..na poprawę humorku skoczyłam dziś do fryzjera i jak zawsze jestem meeegaaaaa zadowolona z nowej fryzurki

Nocnik. Nocnik kupiliśmy małej 31 grudnia, a 1-go stycznia już była w nim pierwsza kupka..od tego czasu zdarzyło się to tylko 2 razy, ale na siku siada . Mała jest strasznie zafascynowana , bo na nocniku jest kaczka (najzwyklejszy nocnik za 20 zł) , a to jej ulubione zwierzątko

Gizela pozdrawiam

Beti kobieto, a ty gdzieś się podziała? Jak tam smigasz autkiem? Ja już po pierwszej kontroli policji

Pozdrawiam Was wszystkie;-)
beti14011984
takaja że dziękuje bardzo jak miło że pamiętasz o mnie
jestem,czytam ale pisać się nie chce
jakoś takie leniwe dni mnie dopadły ;-) żyję wieczorami jak przychodzi czas na bieganie 
ano jeżdze jeżdze i to duuużo
mogłabym wszędzie bez celu jechać żeby tylko posiedzieć za kółkiem
no wiesz muza na koparę i jechane hahaha nooo ale jeszce nie mialam żadnej kontroli ;-) jakoś mi nie śpieszno do tego pomimo że papierki się zgadzają i nie pijąca jestem i czysta 
od czasu jak się przemogłąm to zaliczyłam nawet straszną pogodę w ostatnią sobote deszcz,deszcz ze śniegiem i grad
miałam małego cykora bo ślisko itd ale dałąm rade 
u nas wszysko w miarę mała nie grzeczna,dokazuje,rzuca się w nerwach na ziemię,wymusza płaczem,itd itp

także czasem mam dość ;-) czasem wydrę ta mordę na nią z braku sił
ale trudnoo czasem wyprowadza mnie z równowagiiiiiiii ;-) a to dopiero początek
dziś prawie cały dzień nic nie jadłą dosłownie
masakra ale co zrobić 
gizelko ty wiesz
:-)

ano jeżdze jeżdze i to duuużo

u nas wszysko w miarę mała nie grzeczna,dokazuje,rzuca się w nerwach na ziemię,wymusza płaczem,itd itp

gizelko ty wiesz

tosia1
zakochana mama
Witam sie ja :-)
o jakie fajne wieści na forum
:-)
wiec ja nie będe smucic..
My tzn Mała pierwszy raz chora (oprócz jelitówki kiedyś) no i nie fajnie, bo wzięlo nas we trójkę..a Dziecko i facet chory to ponad moje siły...
Beti, Beti Ty to z tym bieganiem mnie zawstydzasz Kobieto, taaaki zapał i taaaaka radość :-) fajnie :-)
Taka_ja my tez czekamy na wiosnę i wietrzenie tyłeczka :-) no i zdrówka!!!
Justynka, widzisz, ze wszystko się odwraca :-) cieszę sie razem z Tobą i cały czas trzymam kciuki, daj koniecznie znać jak poszło, ale pamiętaj, że nawet jak nie poszlo to to jest kolejne doświadczenie i kroczek który przybliża Cię do super pracy :-) ale ja wierzę, ze poszło :-)
Gizela, gratulacje nowej pracy! że też ludzie jedza tyle kurczaków..ja nie lubię :-( a już z rożna np to nie ma szans, bo to ma kształt...to takie zboczenie :-) wszystko co po zrobieniu ma ksztalt podobny do tego co miało jak latało wywołuje u mnie odruch wymiotny..

Beniu, cały czas mnie utwierdzasz w przekonaniu, ze Jula to artystka..niedlugo będzie sama czytac i nie koniecznie po chińsku :-)
Kasik, Kasik z tym myciem to do mnie zapraszam..:-) pomożesz? ja nie mam siły i chyba w tym roku nic, nic, nic nie robię wyjątkowego na swięta..odpoczywam..w chacie posprzatane jak normalnie, poświęce jajka, zrobię jedną sałatkę, upiekę mieso i zrobię żurek..czyli obiad jak prawie co dzień...
Miłego dnia
o jakie fajne wieści na forum

Beti, Beti Ty to z tym bieganiem mnie zawstydzasz Kobieto, taaaki zapał i taaaaka radość :-) fajnie :-)
Taka_ja my tez czekamy na wiosnę i wietrzenie tyłeczka :-) no i zdrówka!!!
Justynka, widzisz, ze wszystko się odwraca :-) cieszę sie razem z Tobą i cały czas trzymam kciuki, daj koniecznie znać jak poszło, ale pamiętaj, że nawet jak nie poszlo to to jest kolejne doświadczenie i kroczek który przybliża Cię do super pracy :-) ale ja wierzę, ze poszło :-)
Gizela, gratulacje nowej pracy! że też ludzie jedza tyle kurczaków..ja nie lubię :-( a już z rożna np to nie ma szans, bo to ma kształt...to takie zboczenie :-) wszystko co po zrobieniu ma ksztalt podobny do tego co miało jak latało wywołuje u mnie odruch wymiotny..

Beniu, cały czas mnie utwierdzasz w przekonaniu, ze Jula to artystka..niedlugo będzie sama czytac i nie koniecznie po chińsku :-)
Kasik, Kasik z tym myciem to do mnie zapraszam..:-) pomożesz? ja nie mam siły i chyba w tym roku nic, nic, nic nie robię wyjątkowego na swięta..odpoczywam..w chacie posprzatane jak normalnie, poświęce jajka, zrobię jedną sałatkę, upiekę mieso i zrobię żurek..czyli obiad jak prawie co dzień...
Miłego dnia
witam,
co do świąt to wielkanoc u mamy a w poniedziałek będziemy w domku, bo ja po prostu nie lubię za bardzo nigdzie łazić;-) Zrobię sałatkę, rybkę, jajeczka faszerowane, dewolajki na obiad, jakaś szyneczka, twarożek i inne wędlinki, kiełbaska biała i parówki. Ja obstanę przy jajeczach bez majonezu i twarożku ew szyneczka. Dieta nie wybiera.
A ja właśnie wytrzepałam i pomyłam dywany, mam dosyć bo ręce bolą.
A Maksio cos katar dostał i pokasłuje, oby na święta sie nie rozłożył.
Co do nocnika mamy najzwyklejszy tylko boję się, że będzie wysikiwał siuśki na zewnątrz bo wiadomo chłopcom siurak sie unosi i często zamiast do środka siusiają na zewnątrz i kurka ciekawa jestem czy czasem jakiegoś z wysoką osłonką z przodu nie będę musiała kupić
co do świąt to wielkanoc u mamy a w poniedziałek będziemy w domku, bo ja po prostu nie lubię za bardzo nigdzie łazić;-) Zrobię sałatkę, rybkę, jajeczka faszerowane, dewolajki na obiad, jakaś szyneczka, twarożek i inne wędlinki, kiełbaska biała i parówki. Ja obstanę przy jajeczach bez majonezu i twarożku ew szyneczka. Dieta nie wybiera.
A ja właśnie wytrzepałam i pomyłam dywany, mam dosyć bo ręce bolą.
A Maksio cos katar dostał i pokasłuje, oby na święta sie nie rozłożył.
Co do nocnika mamy najzwyklejszy tylko boję się, że będzie wysikiwał siuśki na zewnątrz bo wiadomo chłopcom siurak sie unosi i często zamiast do środka siusiają na zewnątrz i kurka ciekawa jestem czy czasem jakiegoś z wysoką osłonką z przodu nie będę musiała kupić

gaja moje dziecko ma nocnik z osłonka ale on i tak siada na odwrót i dzis siuśki były troszke w nocniku troche na i poza nocnikiem
wiec wiem o czym mowisz ale ta nakladka mu chyba przeszkadza i dlatego siada na odwrót .. my w pierwszy dzien do tesciowej idziemy w pon. raczej w domu chyba ze do moich rodzicow chociaz watpie... a po poludniu musze dzieci objezdzic z prezentami zajacowymi... zdrówka życzę
Tosia, Taka_ja zdrowka życzę
Beti zostałaś królową szosy hih bardzo dobrze iż jeżdzisz w każdych warunkach grunt to się nie bać dzielna babeczka jestes
Gizela trzymaj się ciepło, kurcze tyle kurczaków ludzie zjadają
ja nie przepadam wole kaczke lub indyka
Kurcze mam formę zająca i chciałam upiec ciasto w niej ale nie wiem jakie:-( nigdy nie jadłam mazurka macie jakiś sprawdzony przepis ??
ja kibluje w pracy jeszcze jutro do 17
masakra maluch hasa po domu niczym mala kózka , siostra wrocila to w niebo wziety 

Tosia, Taka_ja zdrowka życzę
Beti zostałaś królową szosy hih bardzo dobrze iż jeżdzisz w każdych warunkach grunt to się nie bać dzielna babeczka jestes
Gizela trzymaj się ciepło, kurcze tyle kurczaków ludzie zjadają

Kurcze mam formę zająca i chciałam upiec ciasto w niej ale nie wiem jakie:-( nigdy nie jadłam mazurka macie jakiś sprawdzony przepis ??
ja kibluje w pracy jeszcze jutro do 17

dzięki za trzymane kciuki
rozmowa trochę poszła trochę nie poszła tzn. wszystko było ok dopóki nie okazało się że mam małe dziecko, niby nic nie powiedzieli ale już facet zmienił ton i było widać że mu się to nie podoba zapytał się nawet czy będę miała z kim dziecko zostawiać!!! masakra wkurza mnie już to państwo i Ci super pracodawcy co się martwią i moje dziecko... idioci i tyle. szkoda trochę bo praca fajna i mam doświadczenie prawie 3 lata pewnie zatrudnią jakąś wymalowaną bezdzietną lalunię. Poczekam za jakiś miesiąc czy dwa mój brat będzie rozkręcał firmę i będzie potrzebował kogoś po ochronie środowiska to mnie zatrudni.
reklama