onionek
happy mama
Hej
Rzeczywiscie, jak ktos tylko pare dni odpusci czytanie forum to ma mega zaleglosci.. mnie wystarczy jeden wieczor nieobecnosci a nastepnego dnia musze nadrabiac :-)
U mnie mdlosci zdaje sie minely.. ale nie chce krakac.. zjadlam przed chwila przepyszna zupe pieczarkowa a zaraz po tym batona.. spac chce mi sie niemilosiernie, ale coz poczac kiedy jestem w pracy :-)
Pozdrawiam wszystkie wrzesniowki.
Rzeczywiscie, jak ktos tylko pare dni odpusci czytanie forum to ma mega zaleglosci.. mnie wystarczy jeden wieczor nieobecnosci a nastepnego dnia musze nadrabiac :-)
U mnie mdlosci zdaje sie minely.. ale nie chce krakac.. zjadlam przed chwila przepyszna zupe pieczarkowa a zaraz po tym batona.. spac chce mi sie niemilosiernie, ale coz poczac kiedy jestem w pracy :-)
Pozdrawiam wszystkie wrzesniowki.
Naprawdę nie masz się co martwić. Wszytko będzie dobrze a kolejne badania na pewno wyjdą świetnie ! Musisz teraz wziąć do siebie to, że dzidzia naprawdę bardzo dużo czuje. Byłam świadkiem badań u kobiet w ciąży i uwierz mi, że już teraz ma ogromne znaczenie to co czujesz. Każde zdenerwowanie może się juz odbić na Twoim maleństwie. Teraz to ciesz się z pogody, tego, że się dobrze czujesz i że będziesz mamą.

moja siostra miała identycznie ślub zaklepany w styczniu w czerwcu pod koniec ślub a we wrześniu dzidzia z tym że 3 lata później