Mnie trochę nie było ale brak mi czasu ,Daniel na urlopie teraz już 3 dzień robi samochód u moich rodziców a ja sama całe dni z dzieciakami i jeszcze nie chcą spać w dzień .Do tego teść miał 7 godz. poważną operacje na kregosłup noi zmarł mój wójek .Więc wszystko jakoś przekręciło się do góry nogami .U mnie lepiej już mdłości są sporadyczne ,i mam nadzieję że już tak będzie .
KERNA białko w moczu jest nie bezpieczne w ciązy.U mnie poziom był bardzo wysoki 1880 ubytku i powiem ci że prawa nerka prawie mi się rozłożyła i zatrzymywała mi się woda w organiżmie i do tego miałam wysokie ciśnienie 190/120 i mimo leków Oliwka urodziła się dużo wczęsniej.Trzeba obsewować siebie czy nie puchną ci mogi i czy nie masz podwyższonego ciśnienia.Najważniejsze to wcześnie wykryć białko mocz.
KOPCIUSZEK ja tak jak ty zazdroszcze dziewczyną że tak moga pospać ,ja na nogach już od 6 ,30 bo dzieciakom coś się przestawiło i budzą się tak 6,30 7 a i potrafią niespać cały dzień ,a ja padam wieczorem jak kłoda az boje się co to będzie we wrześniu ..