wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Umówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu i niewazne ze mdlosci, zawroty glowy czy spuchniete nogi ;-)Ja właśnie wybieram lekarza w prywatnej klinice, bo w swojej przychodni w NFZ mogłabym się zapisać dopiero na luty, żałuję, bo mam tam fajną ginkę. Jeśli tylko mi się uda, to chciałam pójść na wizytę w przyszłym tygodniu, żeby zbyt długo nie stresować Fasolki swoją niepewnością i obawami, czy wszystko jest ok... ;-)No to coraz więcej wrześniówek
Ja ciągle nie wiem do jakiego lekarza mam pójść - mam duży dylemat, bo jak do tej pory same złe wrażenia co do zainteresowania pacjentką
Na pewno wieści będą tylko dobreUmówiłam się na pierwszą wizytę na czwartek. trzymajcie kciuki abym usłyszala same dobre wieści o fasoleczce

Powodzonka!
!Lekkiego porodu;-)Jak ten czas szybko leci
sama jestem wrzesniowa mama 2009:-):-) Urodzilam dokladnie 09 09 2009:-) Czekaja Was najpiekniejsze momenty, najcudowniejszy okres w zyciu
Tesknie troche za brzuszkiem
jak patrze na mojego synka, jak sie usiecha, rozwija, gaworzy to serce sie raduje i do szczescia nie potrzeba juz nic wiecej
:-)!!!
...GRATULUJE WAM WSZYSTKIM:-):-):-)
a czas leci oj leci nie wspomnę o majówkach 2010- dopiero co Wrześniówki 2009 były hehehe a to już Wrześniówki 2010!!!