reklama

Wrzesień 2010...

witam dziewczyny!!
wlasnie po sniadanku jestem podsmazylam sobie kopytka na maselku pycha a teraz troche mnie muli.
U nas tez slonczeko ale zero st.pozniej pewnie bedzie z 10:).
JUTRO ZACZYNAM 11 TYDZIEN:d SUPER CIESZE SIE OGROMNIE i niemoge sie doczekac kiedy zacznie mnie kopac fasoleczka:))
MILEGO DNIA#!!!

reklama
Ja też życzę wam moje kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!

Olgadom a co fajnego nakupowałaś i w jakich butikach? Ja tez przymierzam się do zakupów ubrań na ciążę, nie koniecznie typowo ciążowych, mogą być i takie które ze względu na fason pasują na odstający brzucholek.

alfowa witamy witamy w naszym wrześniowym składzie. Nie nic nie zaznaczaj, poprostu daj CYTUJ lub multicytat tego posta (obok cytuj) i wtedy w odpowiedzi możesz wykasowac sobie tą część tekstu która jest Ci nie potrzebna ;) :tak:

Powodzenia wszystkim w dzisiejszych wizytach!!:tak::-)

Kasiona super wieści!!:-)

Co do wyprawek i zakupów dla dzidziusia to ja narazie oglądam na allegro tylko wózki i kojce, a z zakupów to jeszcze nic nie robię poza kilkoma ubrankami zakupionymi w lumpeksie ;) Są tak słodkie że nie mogłam ich nie kupić. Nad resztą będę się zastanowiała jak już będę wiedziała czy bedzie córcia czy synuś :-)

Dorotka dzięki za informacje.. Mój mężuś na zdjęciu już dopatrzył się siusiaka który w rzeczywistości był zgiętą nóżką mojego szkraba. :-D No ale to mój mąż....;-) twierdzi że będzie syn i koniec!! Chciałabym żeby nie miał racji... ale tak w duchu to też czuję że będzie chłopiec :-)

Misiaka Dziewczyny mają rację wez sobie wodę, popij oddychaj głęboko i nie myśl że to pijesz. Ja to zatykam nos bo zapach mnie powala..
Trzymam kciukasy!!

Ostatnia edycja:
Witam przy kawusi :) ale zescie naprodukowaly postow :) :) :) Ja do tej pory schudlam 3 kilo i waga na razie stoi w miejscu ,tylko brzuch coraz wiekszy :) Kerna,Dorotka,Olga - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! W sobote bylam z M na bazarku z rzeczami dzieciecymi .Kupilismy fotelik samochodowy maxi cosi i taka kołysko chustawke, ubranek bylo moc !! ale na razie nic nie kupowalam chociaz mnie mocno korcilo :) M kupil straz pozarna z klockow Duplo na wypadek gdyby jednak Kaska miala byc chlopcem :) Saraa ja mieszkam na samym poludniu w Bawarii ,szkoda ze mamy tak daleko do siebie ... Milego dnia!!

Ja też życzę wam moje kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!

Olgadom a co fajnego nakupowałaś i w jakich butikach? Ja tez przymierzam się do zakupów ubrań na ciążę, nie koniecznie typowo ciążowych, mogą być i takie które ze względu na fason pasują na odstający brzucholek.

Nie w butikach, u rodziców na osiedlu otworzyli niedawno taką halę targową z samymi stoiskami z ciuchami. i tam właśnie się zaopatrzylam. Z typowo ciążowych to kupiłam 1 koszulę śliczną błękitną w fioletowo różowe drobne kwiatuszki.
a tak to bluzki na zwykłych stoiskach. teraz są takie długie ze wcale nie trzeba ciążowych szukać. A ja sobie z takich elastycznych kupiłam, dopóki mały brzuszek, to zamierzam go fajnie eksponować. A co jeszcze fajne, to takie getry ocieplane tureckie (niestety nie ma żadnej firmy na nich) które wyglądają jak spodnie, mają kieszkonki i błyskotki na kieszonkach z tyłu.

Mam ochotę na tą bluzeczkę, bardzo mi się podoba. Boję się tylko że bedzie mi wisieć na rękach bo mam chude :-pNo ale i tak sobie ją strzelę a co tam ;-)
http://allegro.pl/item929856947_cudna_bluzeczka_odcieta_pod_biustem.html
super bluzeczka, ale trzeba do niej mieć biust, a ja to płaska jestem :-(Mi się podobała kiedyś na aalegro taka biała gładka sciągana z boku, ale kosztowała 89 chyba, a kupiłam sobie prawie identyczną na tej hali właśnie za 30 zł

Nie w butikach, u rodziców na osiedlu otworzyli niedawno taką halę targową z samymi stoiskami z ciuchami. i tam właśnie się zaopatrzylam. Z typowo ciążowych to kupiłam 1 koszulę śliczną błękitną w fioletowo różowe drobne kwiatuszki.
a tak to bluzki na zwykłych stoiskach. teraz są takie długie ze wcale nie trzeba ciążowych szukać. A ja sobie z takich elastycznych kupiłam, dopóki mały brzuszek, to zamierzam go fajnie eksponować. A co jeszcze fajne, to takie getry ocieplane tureckie (niestety nie ma żadnej firmy na nich) które wyglądają jak spodnie, mają kieszkonki i błyskotki na kieszonkach z tyłu.

Ja te getry kupiłam sobie też ;) u nas na targu, drogie były jak na getry bo kosztowały 59 zł. ale ma je moja siostra już 4 mies. i jest znich ogromnie zadowolona. Nie wypychają się kolana, nie tracą koloru i wogóle nic się z nimi nie dzieje. Także getry mam takowe też - mam nadzieje że się będą dobrze sprawować ;)

Ja mam ochotę na ta w atramentowym kolorze. Ja tez biustu mam tzn. miałam mało - teraz to się zmieniło co bardzo mnie cieszy. Będę wystawiać te cyce i chwalić się dopóki jeszcze mam, bo potem to znów zanikną :-(

reklama
Cześć, dziewczyny. Przyjmiecie mnie do siebie? Jestem w 2. ciąży, termin -podobno 20 września.

witamy nową mamusię :-)

no to super że jest ok cieszę się razem z tobą :-)

Mam ochotę na tą bluzeczkę, bardzo mi się podoba. Boję się tylko że bedzie mi wisieć na rękach bo mam chude :-pNo ale i tak sobie ją strzelę a co tam ;-)
http://allegro.pl/item929856947_cudna_bluzeczka_odcieta_pod_biustem.html

mnie też się podoba muszę się porozglądać właśnie za spodniami i bluzkami na allegro tylko boję się że rozmiary będą nie równe i zamówię za małą :-( najlepiej to do sklepu iść ii przymieżyć wtedy pewność jest no ale leń za duży na chodzenie po sklepach :szok:

witam mamunie :-) i na początek dnia Wszystkiego naj naj w Dniu Naszego Święta :-)
ja niedawno wstałam już byłam w sklepie po bułeczki na śniadanko ale narazie muszę poczekać bo na pół godz przed jedzeniem biorę tabletki...no i siedzę taka głodna hehehe....

jeśli chodzi o wyprawke to ja się rozglądam w internecie za wózkiem już mam upatrzony no i łóżeczko i pościel też no ale jak narazie to nie kupuję bo to za wcześnie...jeśli chodzi o ciuszki to będę miała od siostry i od 2 koleżanek no ale to tylko pod warunkiem że będzie to dziewczynka :tak::tak: bo każd z nich ma córę :-) no a jak będzie chłopak co to czuję to wybiorę takie uniwersalne a resztę dokupię :tak::tak:

u nas pogoda ładna słońce świeci z tym że zimno brrrr...juz chcę wiosnę :tak:

le jestem zła na siebie wczoraj już se zaplanowałąm co zrobie na obiad patrzę dziś do zamrażarki a tam nie mam tego:szok: i co teraz muszę dymać do biedronki taki kawał bo w sklepiku koło domu nie ma takich rzeczy mięsnych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: osz ale mam nerwa :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry