Olgadom
Fanka BB :)
Magi, tak na szybko znalazłam: to tego typu ** Getry LEGINSY BAWEŁNA + ala skóra ** M (933942836) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i teraz dochodzę do siebie
i nie wierzę w żadne przesądy....Mam już kupione łóżeczko z pościelą i troszku uniwersalnych ciuszków,ręcznik z kapturkiem i kocyk do łóżeczka ,skarpetki i malusienkie kapciunie....teraz czekam na ciuszki od moich koleżanek....ja będzie córeczka to będzie super bo oby dwie mają córeczki...ale jak będzie chłopiec to wybiorę uniwersalne a resztę dokupię....
.Po kościach czuję,że to będzie córeczka....;-)zresztą być może 25 marca moja lekarka dopatrzy co tam ma między nóżkami....-oczywiście jak pokaże
A najważniejsze to obojętnie co aby zdrowe było!!!!!! Zaraz wam wkleję zdjęcie mojego łóżeczka z pościelą-ubrałam by zrobić zdjęcie i już rozebrałam i czeka na odpowiedni czas....
Gizela witaj. ale sie rozpedziłas z tymi zakupami. Ja planuje powazne zakupy dopiero około 7-8 miesiąc. Narazie nie mam nic. choc moze w tym tyg bede miała pare rzeczy od kumpeli, bo kaze mi pozabierac bo jej zawadzają...hiiii
Ja jestem zdania zeby nie kupowac tak wczesnie, no ale ze względów finansowych, rozsądnie było by kupować co miesiąc cos, aby potem w jeden miesiąc nie zrujnowac sie finansowo..ha ha ha