Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja strasznie zwlekam z tymi zakupami ciuchowymi dla mnie może po następnej wypłacie bo teraz prezenty dla dzieci i małża kupiłam na wielkanoc i tak kaski się pozbyłam troszkę
Na szczęście w tunikach lubiałam latem chodzic to mam kilka i na długi rękaw zakładam:-)
Co do zakupów dla bejbisia to na razie mnie nie korci więcej oglądam niż kupuję a w pierwszej ciąży to szalałamTeraz wiem że co za dużo to niezdrowo a najwygodniejsze zwykłe bawełniane pajace:-) Zacznę kupować na L4, bo wtedy będę miała troszkę czasu na to:-)
Beniaminka a z którego roku jest kodeks?
A tak z innej beczki : myslicie juz nad wyborem rodziców chrzestnych dla maluszków? bo my juz powoli sie rozgladamy po rodzince, pewne typy mamy na "oku".
nie wiem jak dziewczyny Kerna i Olgadom ale ja nie stety nie mam dobrych wiadomosci
nie uspokoilam sie a nawet jest jeszcze gorzej i juz nie mam zadnych zludzen
co prawda nadzieja umiera ostatnia,ale nie ciekawie to wyglada
to jest jak to stwierdzil dr czynna infekcja tzn z ciazy
pytam sie czy od 1 listopada mialam kontakt z kotami,surowym miesem,polędwicą sopocką,poledwicą lososiową,,poledwicą wolową i generalnie mialam ze wszystkim z wyjatkiem kota
dostalam na 20 dni antybiotyk,nastepna wizyta 29 marca,mam zrobic wtedy tam badania i czeka mnie amniopunkcja w instytucie matki i dziecka
z nim juz tak dokladnie nie gadalam o tej amniopunkcji bo to dla mnie jak obuchem w glowe-ale gadalam z tatą i jesli wyjdzie cos nie tak po tej amniopunkcji to raczej dlugo w tej ciazy juz moge nie byc
wiecie co ja oszaleje,normalnie nie wiem jak przez to przejde,dlaczego te alkoholiczki rodzą zdrowe dzieci,albo te patolozki co potem 3 miesieczne maltretują-a czlowiek chce miec dziecko i musi przez cos takiego przechodzic
bede zagladac ale musze to przetrawic bo dzis jest zle
dobrze ze mam malą
sorki ze tylko o sobie,ale nie dam rady nic wiecej napisac
mam tylko nadzieje ze dziewczynom poszlo lepiej