Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. 
Witam niedzielnie
niedawno wstalam..jeju jak ja duzo spie..ale jeszcze tydzien i skonczy sie leniuchowanie
Dzis u mnie ponuro i mokro ale na szczescie bez sniegu..i slyszalam ze juz od srody ma byc cieplej..heh..oby
Na obiad wymyslilam zupe kalafiorowa bo jakos sosy i mieso mi nie podchodzi.. a na deser zrobie rogaliki z powidlami)
Tak czytam co piszecie o rodzicach..to przykre ze musicie sie martwic ich reakcja..u mnie jest tak ze tata ma juz 74 lata a mama 60..sa juz wnuki i wnuczki od mojego rodzenstwa..i zostalam ja jako najmlodsza..tata z racji tej ze wlasnie jestem najmlodsza zawsze chyba myslal ze wiecznie bede jego mala coreczka..i ciagle powtarzal ze na dzieci bede miala jeszcze czas a teraz najwazniejsza jest nauka..ale kiedy zakonczylam studia i okazalo sie ze jestem w ciazy postanowilam ze nie bede sie ukrywala z tym przed nim bo i tak sie wyda..wiec powiedzialam ze jestem w ciazy..a jemu zaczela "latac broda" i powiedzial "uwazaj teraz na siebie"..i to wszystko..dopiero po kilku dniach jak sie oswoil z wiadomoscia zaczal normalnie o tym mowici wiem ze sie cieszy
) mamcia od razu mnie wysciskala i ucalowala..
teraz rozpieszcza mnie i dba o to zebym jadla owoce i wogole ciesze sie ze z nimi mieszkamdom jest duzy i ma mnostwo pokojow wiec nawet jak juz bedzie dziecko nikomu nie bedzie ciasno
![]()
WITAM DZIEWCZYNKI!
Podczytuję to to forum od 2 miesięcy, nie miałam odwagi się ujawnić,gdyż bardzo bałam się o moją ciążę...W lipcu poroniłam w 5/6 tyg. było to dla mnie ogromne przeżycie, długo dochodziłam do siebie, o ciążę starałam się 5 miesięcy. Jak teraz dowiedziałam się ,że się udało, wcale się nie cieszyłam, strach był silniejszy, doszły plamienia, co chwila biegałam do lekarza, który "sprzedawał "mi swój optymizm. Obecnie skończyłam 3 miesiąc, jestem już po teście pappa, badaniu genetycznym, tak więc pojawiła się wiara,że tym razem będzie ok, musi być.
Dziś rano byłam na badaniu u mojego doktorka(standardowo przy każdej wizycie usg) i na badaniu spytał czy chcę znać płeć, byłam w szoku, bo to dopiero początek14 tyg. powiedział,że to takna 80%
ale to wybitny specjalista z międzynarodowym certyfikatem usg,świetnym sprzętem, mogę go polecić dziewczynom z wa-wy bo wykonuje badania serduszka, przepływy, 4d, 3d i w ogóle msuper z niego gość, dba o swoje pacjentki, do tego jest młody(ale już dr przed nazwiskiem)i przystojny...