Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój tak kiedyś patrzył i mówi zrób sobie suwaczek z odliczaniem dni od ślubu a ja się zbuntowałam i zrobiłam taki... b nie lubię jak patrzy co na kompie robię na forum dla babek..to taka moja prywatna strefa..dlatego watek zamknięty by był oki...
Beti na katar to Ci raczej nic nie pomoże. Podobno jedynie smarować maścią majerankową pod noskiem.Nawet kupiłam ale nie smarowałam. A na gardło spróbuj najpierw płukać wodą z solą zanim sięgniesz po tabletki. Ale woda musi być letnia i tak trzy, cztery razy popłucz i koniec. Później znów za jakiś czas. Długie płukanie jednorazowe też nie ma sensu. Tak mi mówiła lekarka i tak gdzieś tutaj też na stronkach z poradami wyczytałam. A miód jeszcze bardziej może podrażnić gardło to raczej na przeziębienie.
Ja też mam wizytę 27, więc razem będziemy się stresowały. Też mieszkam pod miastem, i jak już coś chce załatwić, to tylko samochodem, więc wiem o czym mówisz. I wcale nie marudzisz, każdy ma przecież złe dni. ;-)mam wizyt e dopiero 27-go :-( zakupów nie lubię, masz rację.. :-) coś mi się wydaje, ze za długo trwa to moje chorobowe.. i to tez przez to... mieszkam teraz kawałek od Krosna, więc wszędzie mam daleko a bez prawa jazdy to już calkiem kicha.. miałam robić na wiosnę i nie zdążyłam... całe zycie byłam przyzwyczajona, ze jak wyszłam z domku to już byłam wśród ludzi a tu taka monotonia... i wiele innych rzeczy się naskładało, ale większość by się nadawała na watek zamknięty... maruda dziś ze mnie :-(