Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ile łyzeczek soli na szklanke? fuj ja prawie zwymiotowałam bllleeee na szklanke wsypałam 1 dużą łyżkę soli...i mam całą szklankę odrazu czy trochę i zostawić na póżniej?
Tak jedną nie pełną łyżkę na szklankę. Takim letnim płukać ale tylko jednorazowo trzy cztery razy i koniec. I znów za jakiś czas np. za 3 godz. Mnie pomaga. Jeśli to nie angina to powinno pomóc. Bo jeśli jest anginka no to tylko lekarz.
Mysia, też kupiłam w sobotę te spodnie. Są suuper :-)Witajcie Dziewuszki)):-):-):-)Ja właśnie wróciłam z zakupów
))) kupiłam w Tajli spodnie z gumką
są świetne polecam
))
a Co tam u was??jak sampoczucie??
Ritka, nie jesteś sama, ja też nie potrafię się jakoś tak do końca cieszyć tą ciążą. Kocham juz tą dzidzię którą mam pod sercem, dbam o siebie, żeby niczym nie zaszkodzić maleństwu, ale obawy przeważają nad pozytywnymi uczuciami. Może gdybym miała rodziców blisko i mogła liczyć na ich pomoc byloby inaczej ,a tak wiem, że mąż będzie miał woolne tydzień, dwa, a później będzie musiał wrócić do pracy, no bo ktoś musi nas utrzymać, a ja zostanę sama z dzieciakami. Nawet do sklepu będzie mi się ciężko wybrać... ojojoj... :-(Cieszę się oczywiście, ale już dużo spokojniej. Nie wymyślam imion, nie kupuję ubranek. Kiedy czytam posty niektórych z was, zastanawiam się, czy ze mną wszystko w porządku?
Widzę, że dziś wspomnienia ślubne... nareszcie jakiś miły temat :-) U mnie z kolei 29 wrzesnia będzie 3 rocznica ślubu, więc prezent będziemy mieli gotowy :-) i na pewno na romantyczną kolację się nie wybierzemy. Z moim mężem znamy się 5 lat, poznalismy się na studiach, ja na 3, on na 1 roku :-) po pół roku znajomosci bylismy juz zeręczeni, dla niego zerwałam z chłopakiem z którym byłam przez 5 lat :-) Ale oszalalam z miłości i tak jest nadal :-) Koorba, zazdroszczę, że slub przed Tobą, ja chciałabym przezyć swój jeszcze raz :-)A wy tu patrzę większość świeże mężatki chyba? Ja w tym roku 9 lat po ślubie a 14 razem;-) Szok, ja mego małża pierwsza dziewczyna i od razu żona![]()