Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I tak samo jak Ty czuję się zielona w tych sprawach
, jak mnie coś szczyknie lub zaboli to już mam ochotę biec do lekarza
i sprawdzić czy wszystko jest ok, ale narzeczony sprowadza mnie na ziemie i poprostu każe wyluzować;-);-);-):-)
dziękuję za troskę;-) Nic nie dolega tylko piersi się w końcu odezwały..ale wszsytko do zniesienia i jest ok
Dziś jak smarowałam sie oliwką to co zauważyłam??? Że brzuch już mi rośnie..mam wyraźnie większy w okolicach spojenia i troszkę wyżej

strasznie szybko, ale na pewno to to, bo wszsytko jest wokół twarde
kurcze.....a w tamtej ciąży do połowy piątego chodziłam w zwykłych ciuchach

Dasz radę

A tak z innej beczki to jak przeskalowałaś suwak ten z obrazkiem?? bo mi on nie wchodzi a nie wiem jak go zmniejszyć

Szczerze Ci sie przyznam że też piersi nie badam..bo jak dla mnie to tam są same guzki i dziwne rzeczy...a ona badała ci piersi???

Dziś jak smarowałam sie oliwką to co zauważyłam??? Że brzuch już mi rośnie..mam wyraźnie większy w okolicach spojenia i troszkę wyżejstrasznie szybko, ale na pewno to to, bo wszsytko jest wokół twarde
kurcze.....a w tamtej ciąży do połowy piątego chodziłam w zwykłych ciuchach
!
,jakas totalna masakra sie zapowiada,bo ja calą zeszlą ciąze do 7 miesiaca przechodzila w dwoch parach dzinsow ,w ktorych przed ciązą chodzilam,potem dopiero wieksze kupilam jakos na koniec kwietnia,a pod koniec czerwca urodzilam
teraz to juz dwie mi zostaly w ktorych czuje sie komfortowo,bo w reszcie za ciasno

Poza tym trochę mniejsza kondycja, szybciej się męczę i te zachcianki!!Mówisz że tak to jest w następnych ciążach??!!Kurcze ja pamietam moja koleżankę. w drugiej ciąży w 5 m-cu wyglądała jakby powinna juz dawno urodzić..no brzuch miała giganttroche sie tego boje..ale wole to niż rodzić za wcześnie
![]()
Zaczynam się bać...Mówisz że tak to jest w następnych ciążach??!!Zaczynam się bać...