reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

karolinkare-wierze ze jest ci bardzo ciezko ale zobaczysz bedzie dobrze-czekamy na wiesci:)

dorotko-dzieki bo ja to mam wrazenie ze lekko wariuje ale zazdroszcze wam wy to macie te usg czesciej a tu tylko dwa robia w 12tc i 20tc i tyle:(

a mala do przeczkola-super,na pewno na poczatku bedzie jej troszke smutno ale jak zalapie ze wracasz po nia to bedzie jej sie podobalo-moj bardzo lubi,choc tu tylko na 3 godz dziennie ale dobrze,bo pobawi sie z dziecmi,pomaluje,pogania a nie w domu sie nudzi i chodzi za mna i prosi o bajke.A od wrzesnia na 6 godz do zerowki.

reklama
karolinare odewij sie jak bedziesz coś wiedziała,mocno trzymam kciuki i modle sie o dobre wyniki:)
ja własnie teraz dzwoniłam i umówiłam sie na usg połówkowe w szpitalu na Polnej,moja lekarka prowadzaca nawet mnie nie zapisała na to badanie u siebie na usg,nie wiem czy ona aparture oszczedza czy co,jest kobieta starsej daty i pod tym względem jest tragiczna,ale cóz takie życie,wiec umówiłam sie prywatnie na 10 maja ,juz sie nie mogę doczekać:)

Ostatnia edycja:
Karolinkare, całym sercem jestem/jesteśmy z Tobą z Wami!!! pomodliłam się za nasze Dzieciaki i wierzę, że wszystko będzie dobrze a my wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami!

Witajcie dziewczyny
ja dzisiaj po wizycie u ginekologa...nie ukrywam ze byla to bardzo niemila wizyta...bylam pierwszy raz u tej babki bo przyjmuje w przychodni, wczesniej chodzilam prywatnie ale juz mam dosc wydawania pieniedzy na kzde badania wiec zapisalam sie do pryzchodni. no i nie powiem ze Pani dr przyjala mnie z otwartymi rekoma, na szczescie dala mi skierowanie na usg na 28 kwietnia:) juz nie moge sie doczekac ale jakos nie wyobrazam sobie kazdej takiej wiyty...
w doatku dzisiaj caly dzien pada deszcz...

reklama
a ja jeszce tydzien do wynikow amnio
a i moja cora dostala sie do przedszkola,teraz musze tylko potwierdzic chec chodzenia i czekac na oficjalne wyniki

Trzymam kciuki za wyniki i gratuluję dostania się do przedszkola:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak M wrociz praccy... to dzwonimy no chyba ze szybciej zadzwonia... mowie wam ten weekend byl straszny nic tylko przelezalam z lozku....... jakis doly mnie lapia i czuje ze juz dluzej nie wytrzymam............

Trzymaj się Misia:tak::tak::tak::tak:Wszyskie tu kibicujemy, żeby było dobrze. Tyle zaciśniętych kciuków, musi podziałać:tak::tak::tak:
Witam wieczornie!! Ja z kolei strasznie się denerwuję bo mnie tak ciągnie i kłuje do dołu-nie wiem jak to wytłumaczyć ale to wcale przyjemne nie jest!!:crazy: Takie jakby trochę rwanie macicy na zmianę pogody czy jak to ująć???:-p:rofl2::sorry2::dry:Na dodatek dalej nie czuję żadnych ruchów:-:)-:)-(dobrze, że we wtorek w końcu idę na wizytę, mam nadzieję, że usg rozwieje wszystkie moje obawy!!!:tak:

Małpko pewnie rozciąganie się macicy...Ja teraz na początku miałam takie rozciągające bóle, potem długo nic i teraz niedawno znowu i też się przestraszyłam, bo zapomniałam jak to rozciąganie potrafi dokuczyć;-);-);-);-);-)a zresztą już jutro się uspokoisz
No i oczywiście tu też Ci Sto lat życzę z okazji urodzinek:-D:-D:-D:-D

No i dowaliłam sobie, pojechałam na działkę pielić znów - teraz to naprawdę nie mam siły, jeszcze czeka mnie kąpanie dzieci, uffff ciężko mi ;) No ale samo się nie zrobi, gorzej będzie latem z brzuchem - już się widzę na czworaka między grządkami ;)

a ja aż lodówkę umyłam i padam;-)Gaja Ty to rzeczywiście Siłaczka jesteś;-);-);-)

U nas weekend wyjazdowo- spacerowy, bo pogoda miodzio, tyle, żę bardziej zmęczona jestem niż po tygodniu;-);-);-)ale wczoraj dużo czasu w samochodzie,a ja mam chorobę lokomocyjną:baffled:i to męczące dla mnie. Zyczę miłego dzionka wszystkim wrześnióweczkom i uciekam:tak::tak::tak::tak:

Do góry