reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

cześć Dziewczynki, na początek gratulacje po wizytach, Asiek1000 na pewno będzie dobrze, Dorotko trzymam mocno kciuki :)
ja po tym weekendzie jestem ledwo żywa, ale egzaminki poszły ok.. tylko szkoda, że na wyniki muszę troszkę poczekać.. ale to już koniec.. dziękuję za kciuczki kochane moje :-) teraz tylko praca.. umówiłyśmy się z koleżanka, ze ten tydzień będziemy się mobilizować a na następny zabieramy się do pracy :-D
pamiętam czasy gdy pisałam poprzednią.. człowiek jak ma dużo na głowie potrafi się super organizować.. teraz L4 i mnóstwo czasu a efekty marne..
miłego wieczorku Wam życzę!

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja wróciłam godzine temu do domu. Byliśmy w Czaczu i kupiliśmy piękne drewniane duże łóżeczko dla Malutkiej za 110zł.:-) Jeszcze wypatrzyłam sobie fotel bujany ale już miejsca w aucie nie było. Ale i tak sobie kupie następnym razem.:-p
Tak sie nachodziłam że teraz jak usiadłam czuje jak mnie nogi bolą. Także ide sie położyć i odpocząć po tej kilometrówce.

Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty i czekam na pozytywne wieści.

Dobranoc brzuchatki!

ja też do was zaglądam po całym dniu urzedowania,pojechaliśmy z meżem i dziećmi po te rybki do oczka,potem pojechalismy na pizze a potem do marketu na zakupy,a żeby bylo mało to jak wróciłam ,zabrałam sie za wyrywanie chwastów na ogródku,teraz jestem po kapieli wykończona i padnięta:tak: jutro dziewczyny ide na długo wyczekiwane usg połówkowe,tak sie ciesze a zarazem denerwuje;-)ale przynajmniej dobrze ze wizyte mam o 10,30 bo nie bede sie denerwować przez cały dzień,a po usg ide sobie pazurki zrobić u dłoni i u stóp, aaaa co tam trzeba o siebie zadbać:-D
a i musze sie pochwalić ze kupiłam sobie śliczną biała sukienke ciązową w h&m,na lato jak znalazł:tak:
skrzacie rzeczywiście w czaczu można nieraz kupić super rzeczy za śmieszne pieniądze,ale cieszę sie ze po to co pojechałaś to dostałas.

ASIEK I DOROTKO TRZYMAM KCIUKI;-)

Dorotko1 jutro trzymamy kciuki za wizytę u zakaźniaka i zmniejszenie dawki antybiotyku! :-)
I za Twoje połówkowe Karolino !
A ja się objadłam smazonymi ziemniaczkami, do tego tzatzyki i pękam...ech , no aż niezdrowo się najadłam, ale to takie dobre było ;-)

Dobrej , wyspanej nocki Mamuski ! :)

dzień dobry wszystkim brzuszkom:-):-) Za oknem ponuro, sieje deszcz, piję pyszną kawę na polepszenie samopoczucia, czeka mnie dziś dużo biegania:baffled: Jadę do Poznania z moim synem, ma powiększony trzeci migdał i polecona pani dr ma zadecydować co z tym zrobić. Mały gorzej słyszy, to mnie najbardziej martwi:-:)-(No ale ponoć specjalistka więc wierzę w jego szybkie wyzdrowienie. Jutro wizyta u ginka, już nie mogę się doczekać:-) Miłego dnia, udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)

Witam śniadankowo i herbatkowo. Dzisiaj dzień wolny od pracy, więc równoznaczny z dniem sprzątania, a jak wiadomo po weekendzie jest strasznie. Dzisiaj mam wizytę u ginka. Ciekawe co zarządzi z moją pogłębiającą się niedokrwistością (mimo leków)... Szkoda tylko, że jeszcze dwa tygodnie do USG, bo wolałabym, żeby to już dzisiaj było.
Miłego dnia

Hejo

Karolino za Ciebie kciuki rowniez zacisniete :-) Dajcie znac dziewuszki wszystkie, jak Wasze wizyty.
Pogoda znowu do d***.. wstalam z niskim cisnieniem: 90/60.. przed oczami ciemno, wiec tylko kawa z mlekiem mogla mnie postawic do pionu.
Jeszcze pytanko do tych, ktore mialy juz ten test obciazenia glukoza - bo mnie to czeka w tym tygodniu: czy musze isc na czczo? czy moge w dowolnym momencie dnia?

Pozdrowionka.

Dzień dobry Mamuśki :-D
I ja dzisiaj leniwiej, sama w domku z pieskiem, TŻ dzisiaj na wyjeździe, oj będę tęsknić.
Chmurno i zimno za oknem, muszę wyjsc chociaz na maly spacer z sunią, a tak mi się nie chce w ten ziąb. Jutro mam wizytę kontrolną u ginka, jak co 2 tygodnie, wiec juz nie wzbudzaja we mnie takich emocji, są czeste i dosyc szybkie. Najwazniejsze-jak ma się dzidzia i pessar .
dzień dobry wszystkim brzuszkom:-):-) Za oknem ponuro, sieje deszcz, piję pyszną kawę na polepszenie samopoczucia, czeka mnie dziś dużo biegania:baffled: Jadę do Poznania z moim synem, ma powiększony trzeci migdał i polecona pani dr ma zadecydować co z tym zrobić. Mały gorzej słyszy, to mnie najbardziej martwi:-:)-(No ale ponoć specjalistka więc wierzę w jego szybkie wyzdrowienie. Jutro wizyta u ginka, już nie mogę się doczekać:-) Miłego dnia, udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)
Mój syn też miał w dzieciństwie przerośnięty 3 migdał, różne były opinie lekarzy - usunąć czy nie. Bo ciągłe infekcje, katar, zatoki, mówienie przez nos, a nawet potem ortodonta z powodu oddychania przez nos miał nieprawidłowy zgryz.
Trafiłam do bardzo dobrej, jak to mówią doswiadczonej, ze starej szkoly laryngolog- mówiła sporóbujemy coś prostego...i spróbowaliśmy.Zrobiła mu 4 krotne płukanie zatok i górnych dróg oddechowych tzw metodą Proetz`a. Od tamtej pory jak ręka odjął, katary minęły, infekcje się cofnęły. Migdał się zmniejszył. Nam pomogło. Ale wiem,ze nie kazda metoda dla kazdego.Skonczylo sie bez wycinania migdałka. Niewielu lekarzy "bawi się" w leczenie tą metodą, bo bez antybiotyków, dosyć pracochlonne dla lekarza i efekty nie takie spektakularne natychmiast.
Witam śniadankowo i herbatkowo. Dzisiaj dzień wolny od pracy, więc równoznaczny z dniem sprzątania, a jak wiadomo po weekendzie jest strasznie. Dzisiaj mam wizytę u ginka. Ciekawe co zarządzi z moją pogłębiającą się niedokrwistością (mimo leków)... Szkoda tylko, że jeszcze dwa tygodnie do USG, bo wolałabym, żeby to już dzisiaj było.
Miłego dnia
Udanej wizyty Kiniu :-D Mnie też czeka sprzatanie poweekendowe, ale mam czas calutki dzien, wiec zrobie to powolutku.

Dobrego dnia dla Was ! :-)

reklama
Onionku- tylko na czczo :)Mnie tez czeka za kilka dni, na szczescie zrobimy to u mamy w domku w sobotę, wiec moge plezec, posiedziec i poplotkowac :-)

Do góry