bafinka - gratulacje!!! ząbki ważna sprawa

)) Nie martw się zacznie jeść, zobaczysz, jak mu przestanie dziasełko dokuczać!

)
martela - powodzenia w sprzątaniu, oby poszło szybko i sprawnie

)))
iguana - chrupki chyba każde są ok, składają sie z kaszki kuku, wody i soli, takze nie ma chyba jakichś specjalnych firm specjalizujących się w ich produkcji, chociaż ja lubię chrupki flips

)) A słoiczki? my dajemy hipp'a, bo tylko on teraz robi dania ze składników mało alergizujących (nasz ma skazę białkową), oraz korzysta ze składników eko (napis bio na słoiczku), nie dodaje cukru, bo dokładnie czytam etykiety... nie pamiętam, który czy gerber czy bobo... ale któryś z nich wszystkie słoiczki idące na zachód sprawdza, a te w Polsce olewa... tak słyszałam, nie wiem czy to prawda
Dziewczyny, dziś piękny dzień był, młody na spacerze dwa razy (za drugim razem ryczał- wczoraj też, takze zastanawiam się czy to jego "widzimisię" czy coś innego), ja jestem bogatsza o sexy dresy

na zumbę i piękne rurki w oczodajnym kolorze ni to róż pomieszany z czerwienią, taki trochę fluo

)) Dobrze leżą i zaraz mi lepiej... Dało mi to siły na porządek w sypialnianej szafie z ciuchami... za dużo nie wywaliłam, ale zaraz się miejsce na nowości zrobiło

) )Jeszcze tylko szafa w pokoju młodego i w ogóle będzie ekstra

)))
Mam do was pytanie... Małemu wyszło odparzenie na pupie, dwie plamki na pośladkach i przy "wylocie" krwistoczerwony plac (pewnie od kupku, którą zrobił na spacerze, a której nie miałam gdzie zlikwidować:/)... sudocrem nie daje rady, bo plamnki ma już od kilku dni i nie schodzą, krochmal też nie skutkuje, jest jakiś inny sposób???
Czas na chwilę relaksu, kąpiel i filmik z M. w wyrku... Super (dziś zrobił obiad i posprzątał, także jestem rozpieszczana w ten sobotni, wiosenny dzień

)... Żyć nie umierać

)) Pozdrawiam!