Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
syla witaj
super że do nas dołączyłaś,a na kiedy masz termin??
trzymam kciuki oby tym razem nic się złego nie działo
a ja mam problem z ciśnieniem
mam za niskie
59/52/62
a po 20 min, 118/35/60
już w Biblii mowa jest o "brzemiennych", a czym jest brzemię? jest też powiedziane, żeby cieszyła się niepłodna, bo nie zna bóliwiecie co ap ropo bólu i złego znoszenia ciąży to wczoraj jak byłam u gina to się mnie babeczka zapytała jak się czuję... a ja jej na to że jak mi ktoś powie że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to dam w pysk!!! a ona mi na to że ktoś kiedyś powiedział że to stan błogosławiony ( ona się z tym nie zgadza) szybko dodała że rację miał ten który nazwał to CIĄŻĄ... DLA TEGO ZAPYTAŁA??? a ona na to że od ciążenia ciężaru) !!!! i powiem tak zgadzam się z nią całkowicie!!!!
możesz vratizolin stosować (zovirax ponoć też), takie miałam przykazanie przy półpaścu miesiąc temu, a to ten sam wirus. Ale jak masz wątpliwości, spytaj gina.Miałyście może dośiwdczenia z opryszczką, i jakieś doświadcznie z nią związaną?
Generalnie ja opryszczkę mam od zawsze, czasami w febrę się przeistacza jak za dużo "pogrzebię" w niej, mam lekarstwa, które działają rewelacyjnie, ale w ciąży wiadomo . .. macie jakieś sposoby na złagodzenie jej?

hehe, na razie nie, ale jak upały przyjdą, to oddaję brzuch tatusiowi niech też trochę podźwigakachasek noooooooo tak jesteśmy ciężarne , brzemienne jest nam mega ciężko ale czy któraś z was zamieniłaby ten stan na ten bez brzuszka???? bo ja na pewno nieeeeeeeeee!!!!!

Termin 9.09I chce z Wami zostac do konca, mam dosyć pożegnać z dzieczynami z forum
Zrozumiano?
![]()