Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
syla witaj
super że do nas dołączyłaś,a na kiedy masz termin??
trzymam kciuki oby tym razem nic się złego nie działo
a ja mam problem z ciśnieniem
mam za niskie
59/52/62
a po 20 min, 118/35/60
już w Biblii mowa jest o "brzemiennych", a czym jest brzemię? jest też powiedziane, żeby cieszyła się niepłodna, bo nie zna bóliwiecie co ap ropo bólu i złego znoszenia ciąży to wczoraj jak byłam u gina to się mnie babeczka zapytała jak się czuję... a ja jej na to że jak mi ktoś powie że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to dam w pysk!!! a ona mi na to że ktoś kiedyś powiedział że to stan błogosławiony ( ona się z tym nie zgadza) szybko dodała że rację miał ten który nazwał to CIĄŻĄ... DLA TEGO ZAPYTAŁA??? a ona na to że od ciążenia ciężaru) !!!! i powiem tak zgadzam się z nią całkowicie!!!!
możesz vratizolin stosować (zovirax ponoć też), takie miałam przykazanie przy półpaścu miesiąc temu, a to ten sam wirus. Ale jak masz wątpliwości, spytaj gina.Miałyście może dośiwdczenia z opryszczką, i jakieś doświadcznie z nią związaną?
Generalnie ja opryszczkę mam od zawsze, czasami w febrę się przeistacza jak za dużo "pogrzebię" w niej, mam lekarstwa, które działają rewelacyjnie, ale w ciąży wiadomo . .. macie jakieś sposoby na złagodzenie jej?

hehe, na razie nie, ale jak upały przyjdą, to oddaję brzuch tatusiowi niech też trochę podźwigakachasek noooooooo tak jesteśmy ciężarne , brzemienne jest nam mega ciężko ale czy któraś z was zamieniłaby ten stan na ten bez brzuszka???? bo ja na pewno nieeeeeeeeee!!!!!

Termin 9.09I chce z Wami zostac do konca, mam dosyć pożegnać z dzieczynami z forum
Zrozumiano?
![]()