reklama

wrzesień 2011

reklama
eeeeeee.... fajne są te paczki.... i super te dresiki:-)
ja jeszcze nic nie kupuję (mój S musi szafę przerobić-jest stolarzem ale niestety szewc w dziurawych butach chodzi)

a ja właśnie się godzinkę zdrzemnęłam;-) mój S mnie obudził bo syrop mi przywiózł;-)

wydaję mi się że to połówkowe może być 3 lub 4 d.... przecież tych badań nie robi się dla mamusi tylko żeby zobaczyć co z dzidzią :-)

Jak rozmawiałam z lekarka to powiedziała mi że najlepiej zrobić to usg miedzy 22 a 26 tygodniem bo wtedy będzie wszystko ładnie widać;) wiec jeszcze muszę czekać i czekać:P jakoś ostatnio strasznie mi się dłuży ten czas:P ;)
idę do sklepu po galaretkę bo robię sernik na zimno;) już wydziwiam strasznie z deserami i obiadami z nudów :)

Ostatnia edycja:
widzę ze większość nad morze.. ale co wy tam robic będziecie jak opalać się nie można...?

ja narazie też tylko oglądam ciuszki bo nie mam za bardzo gdzie ich trzymać za miesiąć planujemy zacząć robić pokój dla maluszka potemm kupimy mebelki to będzie można już kompletować ciuszki... ja również dostane trochę ubranek w spadku po rodzinie ale nie ma to jak samemu coś upatrzyć i kupić:)

Troszkę na słonku będzie można przecież siedzieć ale np w koszulce:P :) a nogi ręce buzia mogą się opalić:P ja z chęcią w góry bym pojechała ale nie wiem czy będę miała siłę chodzić po górach z brzucholem :P

ja niegdy nie przepadałam za opalaniem, za to uwielbiam sobie leżeć i czytać książki, a słoneczka to mi starczy tyle żeby się ogrzać po wyjściu z wody, potem mogę pod parasolem siedzieć. :)

Ja na 3d/4d ide znowu w 22 tyg, wtedy ponoć najlepiej robić połówkowe. koszt 200 zł, ale wydaje mi się że warto.

ja własnie też wole góry ale ja to raczej jestem z tych ekstremalnych osób i łażenie po dolinkach mnie nie kręci.. a chodzenie po szczytach wg mojego m jest zbyt obciążające...

jeszcze w czerwcu mam wesele brata mojego m i wypadałoby jechać a to ponad 300 km... do tego co ja na siebie włożę... widziałyście jakieś ciążowe weselne kiecki???

reklama
To chyba nie chodzi o to co można opalić a co nie. Wydaje mi się, że ogólnie słońce, upał i skwar będzie na nas źle wpływał ze względu na nasz stan. Będziemy uciekać do jak najbardziej zacienionego i chłodnego miejsca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry