reklama

wrzesień 2011

Hej Kostuska! Pisz z nami, siedzisz w domciu to tymbardziej. Ja poki co nie robie jakis zakupow, poczekam grzecznie na wiadomosc czy moj boy napewno jest boyem a nie dziewczynka :) Poza tym mam czas jeszcze :P
Ja mam wizyte 28.03 i mam zamiar prosic o L4, czy ktoras miala z nim problem? Zeby dostac?

reklama
Ja bez problemu dostałam L4 ;) Ja mam tyle już ciuszków ze nie mam gdzie chować czekam aż będę się przeprowadzać i kupie dużą szafę :P moja mama oszalała też na punkcie kupowania małych ciuszków ;) ehehhe:)
a jeśli mogę spytać to dziewczyny ile macie lat? Bo ja mam 21 ;)
ja też myślę o takich zestawach z allegro ale to muszę znać płeć dziecka ;)
Ja kupiłam te dwa dresiki za 30zł w lumpelsie z h&m są w idealnym stanie ;) a w h&m pewnie bym troszkę zapłaciła za nowe ;)

1002117j.jpg]
[/URL][/IMG]

1002118d.jpg]
[/URL][/IMG]

1002119t.jpg]
[/URL][/IMG]

1002120l.jpg]
[/URL][/IMG]

Ostatnia edycja:
Ja tez na kazde zyczenie dostaje L4 jesli tylko potrzebuje. Za kazdym razem jak jestem na wizycie to lekarka tez pyta czy nie chce L4 i czy praca mnie za bardzo nie meczy wiec jest cool :cool: Inna sprawa jak patrzy na to pracodawca. Moj na szczescie jest bardzo prorodzinny wiec tez nie mam problemu. Do tego moge tez w ostatecznosci pracowac z domu :-)

Co do ciuszkow to ja jestem zabobonna i moze to staroswieckie i glupie ale nie kupie zadnego ciuszka do 7 miesiaca przynajmniej. Na razie jest latwo bo i tak nie wiemy czy chlopiec czy dziewczynka ale jak juz sie dowiemy to bedzie trudno sie powstrzymac.

Odnosnie kawy, to mam kawowstret od poczatku ciazy. Ostatnio sprobowalam kawe frappe czyli na zimno i jest to jedyna postac kawy ktora od czasu do czasu przelkne. Czasami brakuje mi jej ale z drugiej strony ciesze sie ze nie pije jej ostatnio :-)

Witam w ten pochmurny dzień,szkoda że nie taki słoneczny jak wczoraj;)
Tak sobie czytam i czytam co piszecie ale jakoś od tygodnia nic nie napisałam... w sumie to nie wiem dlaczego;/ może dlatego ze wydaje mi się że coś napisze to i tak nikt na to nie zwróci uwagi...a gdy czytam co piszecie to przynajmniej na chwilkę mam zajęcie,bo tak to strasznie się zanudzam w domu... Ja w domku,facet od rana do wieczora w pracy a ja jak pomyśle sobie ile jeszcze będę siedziała w domku to naprawdę chyba dostane na głowę:P
teraz czekam na kolejną wizytę u lekarz ale to będzie dopiero 14 kwietnia i mam nadzieje że się dowiem czy to chłopczyk czy dziewczynka... to już będzie 17 tydzień więc myślę że mi powie:P
Kupujecie już ciuszki dla dziecka??? Bo ja już mam sporo ale to są zdobycze z lumpeksów :P Gdy tylko zbliża się dostawa to tam śmigam:P naprawdę można wyszukać cudne ciuszki:P tylko muszę szukać jeszcze takich uniwersalnych:P:) pokażcie co macie ślicznego ;)

Udzielaj się śmiało, jak bedziesz zadawała pytania to na pewno ktoś się odezwie. Ja też siedzę w domu i często tu zaglądam.

Hej Kostuska! Pisz z nami, siedzisz w domciu to tymbardziej. Ja poki co nie robie jakis zakupow, poczekam grzecznie na wiadomosc czy moj boy napewno jest boyem a nie dziewczynka :) Poza tym mam czas jeszcze :P
Ja mam wizyte 28.03 i mam zamiar prosic o L4, czy ktoras miala z nim problem? Zeby dostac?

Żadnego, moja ginka odrazu zaproponowała, a ja się wachałam. W końcu się zdecydowałam. W sumie to chodziłabym z przyjemnością do pracy ale ze względów ekonomicznych już jestem od miesiąca na L4. WOW to już miesiąc !

Ja bez problemu dostałam L4 ;) Ja mam tyle już ciuszków ze nie mam gdzie chować czekam aż będę się przeprowadzać i kupie dużą szafę :P moja mama oszalała też na punkcie kupowania małych ciuszków ;) ehehhe:)
a jeśli mogę spytać to dziewczyny ile macie lat? Bo ja mam 21 ;)
ja też myślę o takich zestawach z allegro ale to muszę znać płeć dziecka ;)
Ja kupiłam te dwa dresiki za 30zł w lumpelsie z h&m są w idealnym stanie ;) a w h&m pewnie bym troszkę zapłaciła za nowe ;)

Świetne te ciuszki, urocze. Ja jeszcze nic nie kupiłam. Czekam na płeć dziecka i czeka mnie remont całego mieszkania więc na razie oszczędzam się z jakimikolwiek zakupami.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja miałam beznadziejną noc, gorączka, koszmarny ból gardła, nie do wytrzymania do 3 nei spałam :(
Wyżaliłąm się :)

mnie od kawy odrzuciło na początku ciąży, ale ostatnio zaczełam pić z powodu niskiego ciśnienia.

na wakacje chętnie bym gdzieś pojechała, ale gdzie to narazie żadnych planów nie mamy. góry odpadają bo nie lubie, chętnie bym sobie nad morzem poleżała,

Ja ciuszków mam już dużo, co wizyta w lumpku to coś kupuje.

Oj wakacje..... My nie bylismy w zeszłym roku, w tym i następnym też się nie wybieramy :-(:-(:-( Niestety budowa domu pochłania nasze wszystkie oszczędności. Jak będę się dobrze czuła to może w sierpniu wyskoczymy na parę dni do mojej rodziny na wieś. Ale to wszystko zależy od samopoczucia, bo to 7 godzin jazdy samochodem. Nie wiem czy dam radę.

reklama
I jak wam mija te L-4? Ja ide gdzies za tydzien, L4 bede miala juz od poniedzialku ale obiecalam jeszcze ten tydzien jeden przychodzic.
Kostuska piekne dresiki, rewelka!!
Takie paczki z all super sprawa tez nad tym mysle wlasnie. Ceny w sklepach sa zabojcze to prawda!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry