reklama

wrzesień 2011

no ładnie stron miałam do przeczytania :)

ja dzisiaj się budzę wyglądam przez okno, a tam śnieg :szok: masakra jakaś

dzisiaj rano zbudził mnie ból brzucha, tzn ból to może za dużo napisane, czułam po prostu jak mi się w środku naciągają jakieś narządy czy coś, dziwne uczucie

a co do namiotu to ja uwielbiam, ale zawsze na takich wakacjach mam chory pęcherz :-( i zawsze mnie drażnią te łazienki na polach namiotowych - masakra

miłego weekendu Wam życzę

reklama
Witam sie sobotnio:-)

Wyslalam męża na targ bo mi sie owoców zachcialo i jak bedzie to ma kupić młoda kapustke i ogórki malosolne. Dzis w nocy budzilam sie chyba z 4 razy do kibelka bo sie jabłek najadlam i wypilam duzo wody. Bardzo mądrze:-D
Na obiad dzis robimy rosół z kaczki bo kurczaki eliminuje jaak sie da. Najbardziej z drobiu nagaszerowane chemia, wiec praktycznie nie jemy.

Ellancz ja spedzilam większość wakacji w dziedzinstwie pod namiotem. Bieszczady w szczególności i pamietna wyprawa do byłej Jugosławii starym fiatem:-D
Teraz jestem bardziej wygodna i wole d...o grzać na plazy. Zwłaszcza z dzieciakami,sama z A. spoko napewno byłoby fajnie. Ale póki co nie planujemy;-)

Motyl ja tez wcinam surowe ciasto jak robię. Od tatara musze sie mocni powstrzymywać. Staram sie nie przesadzać ani w jedna ani w druga stronę. To chyba najlepsze rozwiazanie.
Ewelina współczuje porannego wstawania w weekend, dzielna jesteś:-)

Miłej soboty:-)

ale pędzicie..nie nadrobie wszystkiego

ja piję kawe jedną dziennie,taką pół na pół )mleko kawa)
ale na poczatku ciąży nie mogłam pić bo mnie odrzucało,kawe polecam jak macie problemy z wypróżnianiem się strasznie mnie mdli,wczoraj wymiotowałam,dziwna sprawa bo od początku ciaży do ok.14-15 tyg. nic a nic nie mdliło ani nie wymiotowałam a teraz się zaczyna,jakiś ewenement chyba jestem,wszystko na opak
idę uśpie Emilkę (bo od 5 rano już nam pobudke robia) ogarne chałupke po śniadanku i wracam z kawusią

Witajcie mój syn wreszcie poszedł spać:tak:, a przed ten zrobił porządki w pokoju na swój sposób:-) czyli wszystkie zabawki po rozrzucał po pokoju, powyciągał rzeczy z szafek i teraz wszystko jest na podłodze i dopóki śpi będę mieć okazję to posprzątać, bo z nim to nie realne, jak nie śpi.
Witam nową mamusię.:tak::-)
no ładnie stron miałam do przeczytania :)

ja dzisiaj się budzę wyglądam przez okno, a tam śnieg :szok: masakra jakaś
U mnie za oknem to samo

Witajcie dziewczynki, ja tylko na chwilke żeby się przywitać, bo dziś zaczynam pakowanie naszych gracików, więc pewnie cały weekend nad tym spędzę. Za parę dni przeprowadzka, a ja nie wiem od czego zacząć!!! Trzymajcie kciuki, żeby szlag mnie nie trafił :-D:-D

ellancz[/B] Ja akurat tylko raz byłam:P jak zbyt późno obudziliśmy się żeby zarezerwować jakiś domek :-p
Nie mówię że było źle tylko mieliśmy deszczową pogodę i do tego po tym wyjeździe po raz kolejny przeziębiłam sobie nerki :/
Gdyby była ładna pogoda pewnie bardziej by mi się to podobało ;-)

Kostuska najważniejsze to pozytywne nastawienie wszystkich biwakowiczów :-D i nawet w ulewę można się świetnie bawić pod namiotem, ale faktycznie to trochę mogło cię odstraszyć. Polecam spróbować w słoneczną pogodę ;-)

Witam sobotnie;),

Ja od rana zabrałam się za prasowanie, a potem za ogarnianie mieszkania. Przejrzałam wszystkie gwarancje, instrukcje itp itd i to co nie potrzebne juz poszło do kosza. Zostałą mi tylko do ogarniecia kuchnia, ale chyba zostawie sobie to na jutro, bo dzis juz padam.

Wstałam dzis do kibelka po 5tej, patrzę a za oknem snieg, heheh.:)

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

witam sie i ja:) dom już ogarnęłam mąż poszedł do pracy a ja sama w domu pewnie znów będe sie nudzić... chciałam sie was spytać czy wy też tak macie że macica wam się skurcza napina na pare minut i potem puszcza... trochę boli i dziwne uczucie...

witam sie i ja:) dom już ogarnęłam mąż poszedł do pracy a ja sama w domu pewnie znów będe sie nudzić... chciałam sie was spytać czy wy też tak macie że macica wam się skurcza napina na pare minut i potem puszcza... trochę boli i dziwne uczucie...

Mnie czasem boli, ale chyba nie kilka minut. To normalne ze macica sie rozrasta i moze tak byc, ale zbyt długie i częste skurcze nie są dobrym objawem. Ja jak czuje ze coś jest nie teges (zwłaszcza wieczorem) to biorę nospe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry