reklama

wrzesień 2011

Ojej dziewczyny, was nadgonic z czytaniem to normalnie masakra :szok: 6 stron przeszlam i oczywiscie juz zapomnialam co komu chcialam odpisac, ehhh :crazy: nie wiem czy to ciaza czy starosc :-D
U mnie piekne sloneczko ale i teraz jak i w weekend max 7 stopni wiec jeszcze malo wiosennie.
Mi sie spalo okropnie. Obudzilam sie ok. 3 i nie moglam juz spac do rana. Bylo mi niedobrze, co mnie tez troche rozdraznilo, bo mialam nadzieje ze po ostatnim weekendzie, kiedy to caly spedzilam oko w oko z klozetem juz te czasy minely a tu najwyrazniej jeszcze jakies ostatki zostaly :-( ehhh, dalej mnie mdli ale jakos nie goni do toalety na szczescie.
Moje przeziebienie juz zdecydowanie ustapilo chociaz zostalo mi jeszcze troche kaszlu ale to normalka. Bardzo przez ostatnie dni pomogly mi inhalacje. Zaparzylam sobie mieszanke herbat : szalwia, mieta i wanilia z miodem kilka razy dziennie wdychalam. Zapchany nos odetkalo mi momentalnie i na gardlo tez pomoglo.
Zycze wiec wszystkim schorowanym szybkiego powrotu do zdrowia i nie poddawajcie sie dziewczyny ! :tak:
Wszystkim samotnym nie zazdroszcze, chociaz za 2 tygodnie czeka mnie to samo. I az sie boje ile tutaj bedziecie pisaly w tym czasie :-D
Milego dnia zycze i pozdrawiam wszystkie pisarki :-)

Motylku 12 - Bluetooth pisala o inhalaji - nie o piciu szalwii. A o to pytalam lekarza - mozna ;-)

reklama
Hej:-)

Stukam się kawką. Nie mam dziś za wiele czasu żeby wszystkim odpisać, bo koniec miesiąca to zawsze dużo pracy. O 16 ide do gina, trzymajcie kciuki, potem przychodzi do nas brat A. z rodzinką. Także będzie wesoło;-)

Miłego dnia:-)

hejka, my leżenia ciąg dalszy, ale w końcu zdobyłam antybiotyk który mi przepisała lekarka a który to onoć wycofany z produkcji, moja kuzynka miała w domku więc z samego rana S mi rzywiózł i się leczę z nadzieją że teraz już będzie lepiej, bo zwariuj ę!!
ehh już słyszę z łóżka te mamik, mamik, idę do małej leżeć dalej...

buźka dla wszystkich

Witam i
OSTRZEGAM W CIĄŻY NIE WOLNO PIC SZAŁWI BLUETOOTH TY NATYCHMIAST ODSTAW TE ZIOŁA A TU DOKŁADNA INFORMACJA NA TEN TEMAT
Szałwia lekarska
na koncu artykułu są przeciwsazania.Noormalnie prawie zawału dostałam jak przeczytałam że BLUETOOTH to popija:no:.

Motyl, dzieki za troske, bardzo mi sie milo zrobilo :-)
Nie pije szalwii tylko czasami jem cukierki szalwiowe verbeny i tyle a tam szalwii tyle co kot naplakal i robilam inhalacje. Pytalam sie mojej gin czy moge i mojej poloznej tez i obie powiedzialy ze dopoki nie sa to dawki hurtowe to nie ma problemu wiec prosze Cie nie martw sie :-)

Ja dzisiaj znowu od 4 rano nie spalam a zeby bylo smieszniej to moj M tez nie, wiec sie obydwoje tak w lozku wiercilismy do 6:30 az budzik zadzwonil. Na dodatek oczywiscie poranne mdlosci i bliskie spotkanie z kibelkiem :baffled: Balam sie pozniej ze w drodze do pracy kierownice sobie ob...am ale na szczescie za bardzo bylam zajeta prowadzeniem zeby sie na mdlosciach skoncentrowac...

Milego dzionka wszystkim!

Ostatnia edycja:
hello,
mój tata się śmiał, że ktoś mnie na ulicy autem rozjedzie, a policji powie, że bał się, że mu paliwa podczas omijania zabraknie;-):-D
o rany, tarzam się po podłodze :-D:-D, nie ma to jak wsparcie najbliższej rodziny :-D:-D:-D

jest 6 15 a ja jeszcze oka nie zmrużyłam.... mam już tego dosyć... nudzi mi się
;-(
dziewczyno współczuję!!! może to ciepłe mleko faktycznie pomoże, spróbuj!

Pierwsza nocka bez męża za mną. Iga ładnie spała, ja nie, ciągle się budziłam. Jeszcze jakieś pierdy mi się śniły..ciąża, choroby..to chyba jakis sters przed dzisiejszą wizytą..
Mi też się dziś śniły dziwactwa, wizyta mi się śniła jakaś taka pokręcona... Do gina idę dziś na 17, więc to chyba podświadomość ;-)

Hej:-)

O 16 ide do gina, trzymajcie kciuki
Miłego dnia:-)
Trzymam kciuki i poproszę o wzajemne :-)

U nas dziś resztki pakowania, sprzątanie starej chatynki, potem do gina. Dopijam kawkę i zbieram tyłeczek :tak:

Witajcie. Nocka u mnie kiepska, obudziłam się w środku nocy i nie mogłam zasnąć i na dodatek nie mogłam się wygodnie ułożyć. Dobrze że moje wiercenie nie przeszkadzało mojemu małżonkowi
dziewczyny, wracam do świata skomunikowanych ze światem!! podczas sprzątania rozłączyłam wszystkie kable jakie się dało no i dopiero teraz S się tym miał czas zająć, zresztą wcześniej bym nie dała rady... jesteśmy z Tysią totalnie pochorowane, mała od ubiegłego piątku siedzi w domu, przez weekend tylko mama mama, kaszlała na mnie kichała no i na mnie przeszło, cały tydzień się też męczę ze sobą, mam pół twarzy spuchnięte tak że wyglądam jak z Milczenia Owiec normalnie, głowa mi ciągle pęka, nic sobie nie mogę poradzić z choróbskiem, w dodatku dziś mi Martyna wstała z 39 ponad gorączki więc szybko do lekarza i antybiotyk, a ja się dalej męczę z zatokami, chwilami mam wrażenie że tracę świadomość tak mnie boli ta moja łepetyna :wściekła/y: na razie nic nie czytam tylko wracam do łóżka bo jak długo patrzę w ekran to też boli...
Zdrówka podsyłam

Czuję już dzidzię, teraz w pracy też poczułam..:-)
gratulacje:-):tak:

hello,
Łatwiej przeskoczyć, niż obejść:-D poprzednio mój tata się śmiał, że ktoś mnie na ulicy autem rozjedzie, a policji powie, że bał się, że mu paliw a podczas omijania zabraknie;-):-D
Rozbrajający tekst twojego taty:-D:-D
Ellancz,Misiako: Kciuki zaciśnięte:tak::tak:

Ostatnia edycja:
jest 6 15 a ja jeszcze oka nie zmrużyłam.... mam już tego dosyć... nudzi mi się
;-(
ja tam miałam z piątku na sobotę, zasnęłam o 8:30, po godzinie mnie tel obudził i już nie spałam, a na dodatek z sob na niedz godzinę ukradli ;-) Dziś zasnęłam po 4tej :dry:
ellancz, misiako powodzenia:tak:
oj teksty mojego taty czasem rozwalają, niestety :-D

u nas pięknie za oknem, jedziemy dziś do teściów, gdyby nie te 15 km, to przeszłabym się z chęcią na piechotę :-)

Witam wszystkie przyszle Mamy :)
Mam termin na 18 wrzesnia, to moja pierwsza ciaza, mam 24 lata :) Prawdopodobnie bedziemy mieli coreczke, co mam nadzieje, ze potwierdzi sie 5 kwietnia. Mam pytanie, czy poczulyscie juz pierwsze ruchy? Ja nie moge sie doczekac! pozdrawiam wszystkich!

reklama
eluni4 witaj!!!
ja jeszcze nie czuję ruchów, choć coraz częściej (wieczorami) wydaje mi się, że coś jednak tam bulgocze ;-) ale choć to druga ciąża, nie mam 100% pewności czy to to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry