Cześć dziewczyny,
"Speeda" w pisaniu macie niezłego, ale wszystko nadrobiłam.
Niektóre z Was cierpią na bezsenność, ja dla odmiany bym ciągle spała, tak było wczoraj i tak jest dziś, oczy same się zamykają,a to sprawia że nic mi się nie chce buuuuu a obiadek sam się nie zrobi, mężulek wrócił wczoraj z wojaży trzeba nakarmić głodomorka, dziś bedzie ryż z warzywakami i piersią z kurczaka.
bebzonik: nie martw się, wszytsko bedzie ok, napewno dojdziecie do porozumienia. Ja z moim T. też ostanio boje toczyłam, zwróciłam mu delikatnie uwagę żeby przejrzał swoje rzeczy i część wyniósł do piwnicy bo trzeba jedną komodę zwolnić dla maleństwa, to zrobił wielkie oczy i stwierdził że mu jest wszystko potrzebne, rozzłościł mnie tylko, po paru godzinach przyszedł zadowolony i stwierdził że kupimy nową komodę, ach ci mężczyźni, jak małe dzieci
droczek: napewno wszystko bedzie dobrze !! Witam w klubie leżących,ja mam leżeć 3 tygodnie i brać luteinę, nie jest tak źle, tydzień już prawie minął.
Wszytskim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!
Mnie nie tyle co boli brzuch, a kłuje czasem po lewej stronie w podbrzuszu,aż czasem podskakuję takie to nieprzyjemne. Poobserwuje jeszcze jak nie przejdzie pojdę do lekarza niech sprawdzi co się tam dzieje.