asia*
Fanka BB :)
cisza straszna dzisiaj 
ja wróciłam z poczty, wkurzyłam się na siebie jak nei wiem co. miałam paczkę za pobraniem w drodze na poczte wziełam sobie kase z konta, byłam pewna ze jest 120 zł do zaplaty, stoje w kolejce już prawie moja kolej patrze na awizo a tam 150 ponad licze kase w portfelu i brakuje mi złotówki
no i znowu do bankomatu i do kolejki dobrze że już tylko 2 osoby były.
Wogóle to jestem wściekla na sprzedawce z allegro prosiłam żeby dał znać jak wyśle do mnie paczkę żebym kase przygotowała, nie odzywał się więc byłam pewna że to jeszcze potrwa, a wczoraj llistonosz przychodzi z paczką a ja bez kasy jajk na złość
dostałam smsa od ellsi ze szpitala, napisze w odpowiednim wątku, ale ogólnie to wszystko ok, ma się dobrze.
ja wróciłam z poczty, wkurzyłam się na siebie jak nei wiem co. miałam paczkę za pobraniem w drodze na poczte wziełam sobie kase z konta, byłam pewna ze jest 120 zł do zaplaty, stoje w kolejce już prawie moja kolej patrze na awizo a tam 150 ponad licze kase w portfelu i brakuje mi złotówki
no i znowu do bankomatu i do kolejki dobrze że już tylko 2 osoby były. Wogóle to jestem wściekla na sprzedawce z allegro prosiłam żeby dał znać jak wyśle do mnie paczkę żebym kase przygotowała, nie odzywał się więc byłam pewna że to jeszcze potrwa, a wczoraj llistonosz przychodzi z paczką a ja bez kasy jajk na złość
dostałam smsa od ellsi ze szpitala, napisze w odpowiednim wątku, ale ogólnie to wszystko ok, ma się dobrze.
i tak najciezsze ksiazki itp zostawilam. Wezme za miesiac jak wpadne na chwile. Oczywiscie trzeba bylo wszystkich obejsc i pogadac wiec prze 5 godzin praktycznie ciagle stalam albo siedzialam - masakra. Teraz na szczescie sobie troszke poleze ale tez nie za dlugo bo zaraz po mojego M na dworzec musze jechac.
Milo bylo sie dowiedziec ze bede mojemu szefowi potrzeba jeszcze po takim dlugim czasie
No i oczywiscie nie zamknelam... wiec musialam naginac zpowrotem i go zamknac ehhh szkoda gadac