Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kasiu dla mnie to nie rpse3szkadza że tak piszesz bo tez takich wyrazów uzywam w codziennym życiu ale tutaj staram sie te słowa zastepowac jakoś;-) bo wiem że forumowy świat tego nie lubi tak samo jak pisanie z Capslociem;-)Hmm, no cóż taka jestem i czasami mi się coś wymsknie. I tak trzymam tutaj swój język na wodzySpoko, mogę nie pisać wcale, bo nie będę robiła z siebie kogoś innego niż w rzeczywistości jestem
Rozumiem regulamin, regulaminem, trzeba go trzymać, ale wiele osób używa gorszych wulgaryzmów i nikt nic sobie z tego nie robi. Zresztą jak już się uczepić tej cholery to cholera to choroba, to ludzie sobie z niej wulgaryzm zrobili
![]()
Cały jeden dzień było słoneczko, a dzisiaj od rana znowu szaro, buro i ponuro. 

To niestety wina hormonów w ciąży,i dlatego mamy takie nagłe huśtawki nastrojów;-)Mnie dziś dopadło rozstrojenie nastrojowe- rano miałam świetny humor, później najchętniej to bym zanurzyła się w poduszce i ryczała, a teraz to już sama nie wiem..... ble czuję się okropnie, taka rozmemłana....