reklama

wrzesień 2011

reklama
Magda pewnie już i tak za późno odpisuję bo placek dawno gotowy ale mi sie wydaje że to wszystko zależy od tego jaki to placek bo czasem jak potrzymasz jeszcze chwilke w piecu po wyłączeniu to sie moż z lekka spalić co mi się zdarzyło ostatnio :-p Daj znać jak wyszło :-)

Palissa ach te hormony ;-) widzę że imię dla Maluszka wybrane ;-)

Hej
Nalka aha,ja jednak jeszcze troche podpiekłam bo jak sprawdziłam na środku patyczkiem to patyczek był wilgotny a zapomniałam że wśrodku moja córa napchała sporo truskawek:-D.Ale placek wyszedł suuuper i już połowa zjedzona.Moje córki to chciały go już zaraz po wyjęciu zjeść i dziurę mi przez pół godziny wierciły kiedy mogą go zjeść.
Więc dziękuję za wszystkie dobre fluidy od was bo ciasto mi się udało:-D

NIESAMOWITA TA DZIEWCZYNA!!!!!!
Bosze tez tak bym chciała się prouszac bo lubie tańczyć ale jakoś talenta nie mam by tak bioderkami i brzuszkiem wywyjac.Ostatnio byłam na koncrcie Shakiry i byłam wniebowzięta jak Ona tańczy,cos magicznego normalnie!!!!

U nas piekna pogoda, niebawem zbieramy sie na obiad do rodzicow, ale lipa ze dzis sklepy zamkniete...
Co do ruchow to ja tez nie licze, czuje malego raz mocniej raz slabiej , czasem mnie mocno skopie, a czasem czuje to tylko w srodku a na zewnatrz nie. Mysle ze jest to zwiazane z tym ze moze on sie obraca do moich pleckow i wtedy jak sie rusza to czuje to na wnetrznosciach ale nie na skorze na zewnatrz.

reklama
witam się i ja jesli chodzi o ruchy to ja z ciekawości wczoraj zaczęłam liczyć i w czasie jego średniej aktywności( bo w środku dnia a Gabiś najbardziej rusza sie rano i wieczorem) naliczyłam w ciągu 30 min 28 ruchów:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry