Bry dziewczyny!
Cicho tu jakos, az dziwne ze udalo mi sie watki obskoczyc w pol godziny
asia to faktycznie nieciekawa sytuacja z tym remontem. Nie przejmuj sie tym za bardzo bo w Twoim stanie to niedobrze. Niech sie maz tym zajmie i stanie na glowie ale to wszystko jakos pozalatwia. Trzymam kciuki zeby Wam sie jednak udalo szybko ten remont skonczyc.
paula_zg jakbys kiedys sie wybierala w moje strony to daj znac. A Cottbus to ja bede jutro mijac bo jedziemy do rodziny niedaleko Ciebie :-)
BigChild no to witam w klubie. Ja co prawda jeszcze wchodze w spodnie ale juz ledwo ledwo
Bafinka pozazdroscic pierwszych ciazowych spodni! Ja to nosze tez tak od 6 tc moje pierwsze ciazowki bo inaczej nie dalabym rady sie zapiac tak mi juz wtedy brzuch wywalilo.
OLA kurde, normalnie igrasz z ogniem. Kto to widzial zeby cala chalupe sprzatac w takim stanie. Mam nadzieje ze dobrze sie dzisiaj czujesz po tym maratonie.
ellsi trzymam kciuki i mam nadzieje ze jednak udalo Ci sie czegos nauczyc albo dostaniesz na zaliczeniu olsnienia :-) No i udanej babskiej imprezy

U mnie dzisiaj od rana deszczowo ale przyjemnie. Nie leje caly czas tylko tak sobie troche popaduje. Do tego jest relatywnie cieplo. Ponoc ma byc nawet to 25 stopni pozniej... zobaczymy.
Babka na aquafitnessie dala nam wczoraj taki wycisk ze kazdy miesien mnie bolal ale w z drugiej strony co tu sie dziwic jak ja na kanapie od 2 tygodni siedze

Wczoraj wieczorem mala tak mi sie jakos ulozyla ze wszystko mnie tam na dole bolalo a kazdy ruch to byla meka. Juz sie zastanawialam czy wszystko w porzadku ale jakos w nocy mi to przeszlo. Dzisiaj mam wizyte u gina wiec zobaczymy czy wszystko ok.
Lece na sniadanko i szykowac sie powoli do lekarza.
Milego dnia zycze!