reklama

wrzesień 2011

u mnie dziś słonko świeci od rana, pierwszy raz od tygodnia wiec sie zbieramy i jedziemy z G gdzieś w plener, bo jutro juz ma padać:-) a coś opalic sie muszę, bo juz znowu bladzioch sie robię:-)

ja to w nocy śpie jak zabita, nawet siku chodze z zamknietymi oczami jakoś mój organizm chyba instynktownie wyczuwa, ze musze sie wyspać teraz na całe zycie:-)

MIŁEGO DNIA MAMUŚKI

reklama
Bry dziewczyny! :-)
U mnie wczoraj wieczorem spadl deszcz wiec i temperatura byla nizsza. Dzieki temu spalam dzisiaj dobrze, chyba pierwszy raz od tygodni. Teraz jest podobnie jak wczoraj czyli 20 stopni, slonce i nawet cieplo na balkonie, tylko jak wiatr zawieje to taki bardzo chlodny niestety ale jak dla mnie super pogoda. Mozna normalnie oddychac.
Czeka mnie dzisiaj sterta prasowania i wypad do miasta a potem aquafitness. Ciekawe czy sie jeszcze zmieszcze z brzuchem przed kierownica bo ostatni raz za kolkiem siedzialam miesiac temu :eek: A do kiedy wy jezdzilyscie z brzuchami jako kierowca?
Ide robic sniadanko i troche cieplej sie ubrac bo glupio by bylo sie teraz jeszcze przeziebic.
Milego dnia kochane!

Cześć dziewczyny :-)

Mnie zaraz czeka maraton po Warszawie, jak ja tego nie lubię....
U nas jest znośnie, na dworku jeszcze nie byłam.

Bluetooth ja wczoraj jechałam z koleżanką, która ma mieć po niedzieli cc :-p

Miłego dnia dziewczyny

hej
kolejny "miły" dzień się zapowiada :( mam ochote uciec na koniec świata od wszystkich.

Ja jeżdze autem i bardziej barak doświadczenia mi przeszkadza niż brzuch :)

cześć wszystkim, u nas pogoda wręcz wyjęta z października :wściekła/y: Martynie nudno, wyjść nie można bo leje, a ja sie dwoje i troje żeby posprzątać i z nią coś porobić... uwielbiam takie klimaty... jutro zapowiedziałam sobie wyjazd do Auchan skompletować wreszcie wyprawkę, mąż dostaje wypłatę to jest okazja. Bo z trzema bodziakami i dwiema parami półśpiochów za daleko nie zajedziemy... brakuje tylu rzeczy że aż mnie to przeraża!!

asia co z Tobą??

kasica a duzy brzuchol ma, bo wiesz roznie jest z tymi naszymi brzuchami a ja mam juz w pepku 107cm :-D

dotyka prawie kierownicy :-p

Asia a co taki smutny post?? co się dzieje??

Ja wstawiłam gar zupy "ala" barszcz ukraiński, obowiązkowo z buraczkami (:eek:) M ma go dopilnować a ja zaraz ruszam do Wawy, ale mi się nie chce, kurka no ale jak....

reklama
Witam,

Asia oby jedna dzień był miły... Trzymaj się ciepło!!

Bluetooth Berlin tak blisko Zielonej Góry, a u nas nie padało... :-( A szkoda.... :-(
Z Adasiem jeździłam w grudniu jeszcze, na uczelnie i na świąteczne zakupy 5 stycznia się urodził. Teraz jeżdżę mało, bo kiepsko coś się czuje... :-( lepiej nie ryzykować...

Dziuba powodzenia w zakupach :-)
Do mnie wczoraj przyszły ciuszki, zakupiłam mej Hani na allegro
:-) same cuuuuda :-)

Kasiula korzystaj póki możesz ze spania ;-)

Bafinka gratuluję spodni ciążowych!! :-) na tym etapie ciąży... Gratuluję!! hihi :-D

Kacha jeszcze trochę i uroki pierwszego trymestru miną :-) mnie i Tobie :-) mam nadzieję... ;-) chyba po ciąży to mija....

Brzdąc mój śpi,w domu syf taki, że aż strach się ruszać, ten remont mnie tak cieszy, ale już mam go dość :-) co rusz niespodzianki wychodzą ;-)
Ciśnienie mi skacze mimo leków, kiepsko się czuję, nie wiem czy dotraw do września... Dzisiaj jak wstałam i zobaczyłam ciśnienie, ten ból głowy to aż się poryczałam... Za jakie grzechy ta ciąża jest jaka jest? Od samego początku... :-( Wymioty, również z krwią, zawroty głowy, omdlenia,
ciśnienie, spojenie, skurcze itd... Wytrzymałam już tyle czasu, może się uda jeszcze chociaż te 8 tygodni...

Nie smęcę, lecę coś robić :-) może będzie lepiej.... ;-)

Miłego dnia!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry